17η αγωνιστική

*Αήττητη η Χάκεν στα δέκα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Χέλσινγκμποργκ, έχοντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν και τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Χέλσινγκμποργκ – Χάκεν 1-1

ΧΑΚΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 4-4 με την Έλφσμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (αυτ. 5′, 8′), για να ισοφαρίσει ισάριθμες (7′, αυτ. 47′) και να κάνει την ανατροπή στο 50′ με τον Γερεμέγεφ. Τέσσερα λεπτά μετά δέχθηκε την ισοφάριση και πάροτι πήρε ξανά τα ηνία με τον Γερεμέφεγ στο 83′, εν τέλει είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει πέντε λεπτά μετά, για το τελικό αποτέλεσμα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Χάκεν, μετά και την ήττα από τη Τζουργκάρντεν (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Περ Ματίας Χέγκμο φιλοξενήθηκε από την Έλφσμποργκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4. Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, μπορεί να βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, να έκανε την ανατροπή και να πήρε τα ηνία στα τελευταία λεπτά, ωστόσο δεν ήταν ικανή για το κάτι παραπάνω.

Απόψε, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να περάσει και πάλι μόνη πρώτη στην κατάταξη. Επικράτησε στα τέσσερα από τα επτά φετινά εντός της, έχοντας ακόμη μια ισοπαλία και δυο ήττες. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, δεν επηρεάζουν τις επιλογές του Νορβηγού τεχνικού.

Χάκεν Στατιστικά

*Goal/Goal τα 13 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Σούντσβαλ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Ζίγκοβιτς στο 30ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Χέλσινγκμποργκ, μετά από έντεκα αναμετρήσεις, στις οποίες και μετρούσε τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ματίας Λίντστρεμ υποδέχθηκε τη Σούντσβαλ, στο ντέρμπι των ουραγών, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Ισορροπημένο ματς ανάμεσα στις δυο πλευρές, με την ίδια να αποδεικνύεται καλύτερη στις λεπτομέρειες και να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα.

Πρώτη νίκη μετά και τα τέλη του περασμένου Απρίλη, όταν και είχε επικρατήσει με 1-0 της Έλφσμποργκ, εντός. Διατηρείται ωστόσο σταθερά στην τελευταία θέση, με μόλις δέκα βαθμούς. Χωρίς διπλό σε επτά φετινές εξόδους, έχοντας δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο Βίλχελμ Λόεπερ, εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν τέθηκε ο Αντρέας Λάντγκρεν.

Χέλσινγκμποργκ Στατιστικά

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Χάκεν – Χέλσινγκμποργκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ