*22η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Τομπένσε – Κρουζέιρο 1-1

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Κρουζέιρο έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Μπρούσκε με τεράστια δόση τύχης! Όχι απλά δεν ήταν καλή, σχεδόν ακίνδυνη επιθετικά, στις καθυστερήσεις υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο μετατράπηκε σε γκολ, αλλά μετά από εξέταση από το VAR, ακυρώθηκε, επειδή ο εκτελεστής ακούμπησε τη μπάλα με το άλλο πόδι, πριν το εκτελέσει!

Η Κρουζέιρο έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Μπρούσκε, με μεγάλη δόση τύχης, αφού γλίτωσε από ένα γκολ με πέναλτι στο τέλος. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, ενώ και στο πρωτάθλημα είναι τέσσερα τα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Βέβαια σε αυτόν τον θεσμό παραμένει αήττητη εντός, με 10/10 νίκες, οι δύο μόνο έχοντας δεχθεί κάποιο γκολ!

Είναι πάντα πρωτοπόρος και μάλιστα έχει σημαντική απόσταση ασφαλείας, ούσα στο +6 για την ακρίβεια, από την δεύτερη θέση, και είναι πάντα πολύ μακριά, στο +15 συγκεκριμένα, από την 5η θέση που δεν εξασφαλίζει άνοδο, εκεί που είναι η σημερινή της αντίπαλος, ενώ έχει ακόμη την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι Λέο Παϊς, Γουίλιαν Ολιβέιρα, Ζοάο Πάουλο, ο γκολκίπερ Γκάμπριελ Μπραζάο και οι επιθετικοί Ζάζα, Ραφαέλ Σίλβα, επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Εντουάρντο Μπροκ.

Κρουζέιρο Στατιστικά

*Εχει τρία σερί under 2,5

*Εχει 10/14 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 14/19 N/G εντός έδρας, 8/10 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΟΜΠΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Τομπένσε κέρδισε άνετα 3-0 εντός έδρας την Σαμπάιο Κορέα, χωρίς να απειληθεί έντονα από την αντίπαλο της, ανοίγοντας το σκορ με τον Ροντρίγκο στο 48’, ενώ έδειξε να «καθαρίζει» το παιχνίδι με το γκολ του Ζιν Λούκας στο 57’, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από τον Σίελ στο 90ο λεπτό.

Η Τομπένσε επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Σαμπάιο Κορέα, αποδεικνύοντας πως μπορεί τουλάχιστον να ονειρεύεται μεγάλα πράγματα. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν έχει δεχθεί καν γκολ, αλλά μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, έχοντας τρεις «λευκές» ισοπαλίες και χάνοντας εύκολα από την Γκρέμιο.

Είναι πάντα στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ανέβηκε μάλιστα στην 5η θέση του, αλλά από πλευράς βαθμών είναι πλέον πολύ πιο κοντά στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στην άνοδο, στο -5 για την ακρίβεια, απ’ ότι είναι στην ζώνη του υποβιβασμού, στο +12 συγκεκριμένα.

Ισως επιστρέψει από τραυματισμό και ο δεξιός μπακ Ντέιβιντ, σίγουρα γυρίζει από τιμωρία ο επιθετικός Εβερτον Γκαλντίνο.

Τομπένσε Στατιστικά

*Εχει τέσσερα συνεχόμενα N/G

* Εχει 18/21 under 2,5 εκτός έδρας, 8/10 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Κρουζέιρο – Τομπένσε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ