*Πρώτος γύρος του Κυπέλλου Ιταλίας. Μονές αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*GG στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΤΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Πάρμα σε φιλικό.

Αποτέλεσε μακράν την πιο ποιοτική και σταθερή ομάδα της Σέριε Β την περασμένη σεζόν. Ο λόγος για τη Λέτσε που συγκεντρώνοντας 71 βαθμούς κατέκτησε την κορυφή και, παράλληλα, την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια της Ιταλίας μετά από δύο χρόνια. Ο πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας Μάρκο Μπαρόνι συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Έφυγαν και ήρθαν πολλοί ποδοσφαιριστές, νέους ποδοσφαιρικούς σταθμούς στην καριέρα τους βρήκαν Γκάργκιουλο (ΜΕ), Μάγερ (ΜΕ), Γκάμπριελ (ΤΕ), Κόντα (ΕΠ) και Λουσιόνι (ΑΜ). Από την άλλη πλευρά αποκτήθηκαν οι Κολόμπο (ΕΠ), Φαλκόνε (ΤΕ), Σίσεϊ (ΕΠ), Μπίστροβιτς (ΜΕ) και Σάμεκ (ΜΕ). Μία νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των “τζιαλορόσι” στα φιλικά που έδωσαν.

ΛΕΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-1 της Λουπαρένσε σε φιλικό.

Πραγματοποιώντας μία μετριότατη πορεία, στη μετά Ρομπέρτο Βεντουράτο εποχή, η Τσιταντέλα δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδο στη Σέριε Α, τερματίζοντας στην 11η θέση και το -6 από αυτές που οδηγούσαν στα πλέι οφ. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν κατάφερε να μπει στην 8αδα για πρώτη φορά μετά την επάνοδό της στη Σέριε Β το 2016.

Η διοίκηση έδειξε πίστη στον Εντοάρντο Γκορίνι που συνεχίζει στον πάγκο: Από το ρόστερ του αποχώρησαν, μεταξύ άλλων, οι Μπενεντέτι (ΑΜ), Κουπόνε (ΕΠ) και Ικάρντι (ΜΕ), ενώ αποκτήθηκαν οι Φελισιόλι (ΑΜ), Εμπαλό (ΜΕ), Καριέρο (ΜΕ) και Ασένσιο (ΕΠ). Δύο νίκες σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Τρέντο (2-0) και Λουπαρένσε (2-1) πανηγύρισε η “Τσίτα”.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Λέτσε – Τσιταντέλα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ