*5η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου για το Λιγκ Καπ

*Σε κάθε όμιλο οι ομάδες θα παίξουν όλες μεταξύ τους μία φορά. Προκρίνεται η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτερες δεύτερες από τους οκτώ ομίλους στη φάση των «16» του θεσμού, εκεί που βρίσκονται ήδη οι ομάδες που εκπροσωπούν τη χώρα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν και πέρυσι για το Λιγκ Καπ σε αυτό το γήπεδο, με την Στέρλινγκ Αλμπιον να κερδίζει με 3-1.

ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Στέρλινγκ Αλμπιον έχασε 0-5 εντός έδρας από την Αμπερντίν, δεχόμενη όλα τα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, από τους Μπεσούιτζεν (11’, 43’), Ραμίρεζ (24’), Κένεντι (31’), Μακ Κρόρι (41’).

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της στον θεσμό, όπου κατάφερε να αποφύγει την ήττα, η Στέρλινγκ Αλμπιον υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Αμπερντίν, ομάδας που παίζει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, χάνοντας με το εμφατικό 0-5 εντός έδρας!

Αυτό το σκορ ουσιαστικά καθιστά σχεδόν αδύνατη μαθηματικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του θεσμού, έστω και ως καλύτερη δεύτερη, ακόμη και αν κερδίσει απόψε, αφού θα έχει κακή διαφορά τερμάτων σε πιθανή ισοβαθμία με άλλες ομάδες άλλων ομίλων που θα συγκεντρώσουν ίδιους βαθμούς με αυτήν. Εκτός αν κερδίσει με πάρα πολλά γκολ διαφορά απόψε.

Τραυματίας είναι ο μέσος Ντέιβιντσον που αποτελεί και έναν από τους εννιά νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της, ενώ επέστρεψε ο μέσος Λιτς από το ταξίδι του μέλιτος του, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός ΜακΓκρέγκορ.

Στέρλινγκ Αλμπιον Στατιστικά

*Εχει 2/3 over 2,5 στο Λιγκ Καπ

*Εχει 2/3 G/G στο Λιγκ Καπ

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Πίτερχεντ έχασε 0-2 εντός έδρας από την Νταμπάρτον, με το πρώτο γκολ να το δέχεται από τον Γκρέι στο 23ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έμεινε με παίκτη λιγότερο, κάτι που πλήρωσε, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα από τον Μπιουκάναν στο 71ο λεπτό.

Η Πίτερχεντ ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας από την Νταμπάρτον, γνωρίζοντας τρίτη συνεχόμενη ήττα στον θεσμό, έχοντας αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια του. Ουσιαστικά λοιπόν το σημερινό παιχνίδι είναι το τελευταίο της τεστ πριν αρχίσει το πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα. Αλλά και η τελευταία της ευκαιρία να πετύχει επιτέλους το πρώτο της τέρμα στην σεζόν!

Εχει και πάλι πάρα πολλές απουσίες, αφού παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι ΜακΚάρθι, Ρίτσι, ο επιθετικός ΜακΛιν και ο αμυντικός Στράχαν. Και σαν να μην έφταναν οι τραυματίες, έχει πλέον και τρεις τιμωρημένους, τους μέσου Ντόου, Ντίξον και τον αμυντικό ΜακΝτόναλντ.

Πίτερχεντ Στατιστικά

*Εχει 3/5 under 2,5 στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

*Εχει 4/5 Ν/G στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

Στέρλινγκ Αλμπιον – Πίτερχεντ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ