Μεταβολές στη Σκωτία, ο τζίρος στο Champions League

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αρκετά παιχνίδια στο πρόγραμμα της Τρίτης (12/07), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και οι αγώνες για το Λιγκ Καπ της Σκωτίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στη Β’ κατηγορία της Σουηδίας και την αναμέτρηση Έρεμπρο – Τρέλεμποργκ, κινείται πτωτικά το διπλό και από το 2.88 παίζεται πλέον στο 2.43.

Στο Λιγκ Καπ της Σκωτίας, ο άσσος στο Άλμπιον – Ρόβερς – Κόουβ Ρέιντζερς παιζόταν στο 9.00, πλέον τον βρίσκει κανείς στο 7.30. Στην ίδια διοργάνωση, πέφτει ένας ακόμη άσσος, στην αναμέτρηση Αλόα – Ιστ Φάιφ και από το 1.75 προσφέρεται στο 1.60.

bwin – Priceboosts κάθε μέρα! 
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο, με μεγάλη διαφορά μάλιστα από το δεύτερο, είναι το Καραμπάγκ – Λεχ Πόζναν. Έχουν πονταριστεί συνολικά 149.037€, με το 47% να πηγαίνει στον άσσο, το 28% στην ισοπαλία και το 25% στο διπλό.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Τίρανα – Ντουντελάνζ με τζίρο 22.026€, εκ των οποίων το 52% περίπου πηγαίνει στη γηπεδούχο ομάδα. Από κοντά ο αγώνας Σερίφ Τίρασπολ – Ζρίνσκι Μόσταρ, στον οποίο έχουν παιχθεί 21.902€ και τα Τίρανα παίρνουν κάτι λιγότερο από το 55% του συνολικού πονταρίσματος.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους στοιχήματος στα σημερινά παιχνίδια!