12η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Χάλμσταντ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 62ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Χάλμπεργκ (86′) και Μόρτενσεν (90’+2).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Τρέλεμποργκ, μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κρίστιαν Χάινες φιλοξενήθηκε από τη Χάλμσταντ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από λάθος στην άμυνα της, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά, “χτυπώντας” δις με αντεπιθέσεις. Βρίσκεται έτσι στα μέσα της κατάταξης και προσπαθεί να μειώσει από τις πιο πάνω θέσεις. Δυο νίκες στα έξι φετινά εντός της, έχοντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Από ίωση ταλαιπωρούνται οι Λούκας Μίντερ Βέτεργκρεν και Οτμάν Σαλαμά.

Τρέλεμποργκ Στατιστικά

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Έστερσουντ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 19ο λεπτό με τον Όλσον, για να βρει ξανά δίχτυα στο 72′ με τον Σαβολάινεν.

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Νόρμπι κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά και τις δυο σερί ήττες από Ούτσικτενς (0-2 εντός) και Μπράγκε (2-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μακ Λιντ υποδέχθηκε την Έστερσουντ, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Μπορεί να μην έπεισε με την εμφάνιση της, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία της και στην πορεία προσπάθησε να διασφαλίσει το υπέρ της σκορ, παίζοντας πιο παθητικά. Με αντεπίθεση προς το φινάλε, πέτυχε το δεύτερο τέρμα της. Βαθμολογική ανάσα το τρίποντο αυτό, ούσα στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε στις τρεις από τις πέντε φετινές εξόδους της, έχοντας και δυο νίκες.

Νόρμπι Στατιστικά

*2-3 Goals τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Τρέλεμποργκ – Νόρμπι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ