*16η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους

ΝΑΟΥΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ναούτικο έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Κρισιούμα, παρόλο που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Λέο Κόστα στο 32’. Κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπρούνο Μπίσπο στο 44’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έχασε πέναλτι, αλλά στο 63’ έμεινε με παίκτη λιγότερο και γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις από το να δεχθεί δεύτερο γκολ στη συνέχεια.

Η Ναούτικο έφερε 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Κρισιούμα, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε κάλλιστα να τον είχε χάσει, ειδικά παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη ισοπαλία, όλες με ίδιο σκορ (1-1), έπειτα από δύο ήττες, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχει μόνο μία νίκη και τρεις ήττες σε οκτώ παιχνίδια για το εθνικό πρωτάθλημα φέτος.

Είναι πάντα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην τελευταία θέση παραμονής, αλλά ισόβαθμη με ομάδα εντός ζώνης υποβιβασμού, υπερτερώντας κατά μία νίκη στην ισοβαθμία μεταξύ τους.

Από το τελευταίο παιχνίδι απουσίαζαν ούτε λίγο, ούτε πολύ, 14 παίκτες απόψε! Τώρα υπάρχουν κάποιες επιστροφές, αλλά οι απόντες παραμένουν σε διψήφιο νούμερο! Στους ήδη τραυματίες Κιέζα (ΕΠ), Λέο Πάσος (ΕΠ), Ζοάο Πάουλο (ΑΜ), Ερέντα (ΑΜ), Μπράιαν (ΑΜ), Αϊλτον (ΑΜ), Λουίς Φελίπε (ΜΕ) προστέθηκαν και οι Μπρούνο Φερέιρα (ΤΕ), Νιλτίνιο (EΠ), Ντζαβάν (ΜΕ), Γουέλινγκτον (ΑΜ). Επιστρέφουν από τιμωρία ο γκολκίπερ Λούκας Πέρι, ο μέσος Ζιν Κάρλος και ο αμυντικός Βίκτορ Φεράζ, ενώ ο μέσος Ζουνίνιο Καρπίνια είναι διαθέσιμος μετά την άδεια που πήρε για οικογενειακούς λόγους, όπως και ο μέσος Ράλντνεϊ, η μεταγραφή του οποίου στην Καραμπάγκ χάλασε! Αλλά αυτή τη φορά τιμωρημένος είναι ο Ζοάο Πάουλο.

Ναούτικο Στατιστικά

*Εχει 19/22 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 12/19 under 2,5 εντός έδρας, 7/8 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Νοβοριζοντίνο κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Βάσκο Ντα Γκάμα, ανοίγοντας το σκορ με τον Τζόνι Ντόουγκλας στο 31’, ενώ ο Ντόουγκλας Μπάτζιο στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, παίζοντας και με παίκτη περισσότερο στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης.

Η Νοβοριζοντίνο όχι απλά πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, όχι μόνο δεν δέχθηκε γκολ και τα κατάφερε απέναντι σε ομάδα που παλεύει για την άνοδο, έγινε η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που κέρδισε στο πρωτάθλημα την Βάσκο Ντα Γκάμα, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας απέναντι της! Και αμέσως πριν από αυτόν τον αγώνα, είχε κερδίσει τον τελευταίο της εκτός, κόντρα στη δυνατή Μπαϊα.

Όλα αυτά μετά την πρόσληψη του Ραφαέλ Γκουανάες στον πάγκο της, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο, 2/2 νίκες.

Ανέβηκε ξανά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, έστω και οριακά, ούσα στην 9η θέση του, αλλά από πλευράς βαθμών απέχει τους ίδιους, πέντε για την ακρίβεια, τόσο από την ζώνη του υποβιβασμού, όσο και από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Μπρούνο Σίλβα (ME), Χέλιο Μπόρτζες (ΕΠ), χτύπησε και ο βασικός γκολκίπερ Τζιοβάνι, που έλειψε και από τους προηγούμενους αγώνες.

Νοβοριζοντίνο Στατιστικά

*Εχει 6/9 N/G μαζί με under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/14 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας το 2022, 4/7 στο εθνικό πρωτάθλημα.

*Εχει 11/14 under 2,5 εκτός έδρας, 6/7 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Ναούτικο – Νοβοριζοντίνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ