Προγνωστικά Τένις: Πρεμιέρα στο Wimbledon

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Τάρο Ντάνιελ – Σεμπάστιαν Μπαέζ

Ο 21χρονος Μπαέζ είναι πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρώτη μισό της φετινής σεζόν στο Tour. Ο Αργεντινός κέρδισε τον πρώτο του τίτλο ATP στο Estoril Open τον Μάιο στο αγαπημένο του χώμα, ενώ επίσης έχει εντυπωσιάσει και σε hardcourt επιφάνειες αυτή τη σεζόν. Προβλέπεται μια πολύ κλειστή αναμέτρηση και έτσι θεωρείται σχεδόν σίγουρα πως θα πάμε σε τέσσερα ή πέντε σετ εδώ. Ο Ιάπωνας, Νο.123 στον κόσμος, έχει παλαιότερα καλά αποτελέσματα σε Grand Slam ωστόσο οι νίκες του είναι σκόρπιες κατά την διάρκεια της σεζόν και έτσι με τον μελλοντικό αστέρα να ανεβάνει σταθερά επίπεδο θα πάμε με την νίκη του Μπαέζ εδώ.

Εκτίμηση: Σεμπάστιαν Μπαέζ (1.82)


Τζέι Κλάρκ – Κρίστιαν Χάρισον

Προερχόμενος από τα προκριματικά ο Κρίστιαν Χάρισον κατάφερε να ξεπεράσει τρεις γύρους με νίκες κόντρα στους Μασουρ, Ματσούκεβιτς και Σβίρτσινα με πολύ πειστικές νίκες. Αντίθετα ο Κλάρκ Νο.156 προέρχεται από ένα σερι πολύ κακών αποτελεσμάτων χωρίς να έχει σημειώσει ούτε νίκη στην προετοιμασία του στο χορτάρι, ενώ επίσης καθόλη τη διάρκεια του έτους η φόρμα του είναι σε άσχημη κατάσταση. Μπορεί ο Χάρισον να βρίσκεται 100 θέσεις πιο κάτω στην κατάταξη, Νο.251, ωστόσο δείχνει ο καλύτερος τενίστας εκ των δύο τη δεδομένη χρονική στιγμή και έτσι εμπιστευτούμε για την νίκη.

Εκτίμηση: Κρίστιαν Χάρισον (1.85)


Τιάγκο Μοντέιρο – Άντονι Μουνάρ

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της ημέρας είναι αναμφίβολα μεταξύ του Νο.92 του Μοντέριο και Νο.72 Μουνάρ. Ο Μοντέιρο επέστρεψε 0-1 πίσω στο σκορ για να κερδίσει τον Χούμπερτ στο Eastbourne την περασμένη εβδομάδα πριν χάσει με αξιοπρεπή τρόπο από τον τελικά πρωταθλητή Φριτζ, ενώ ο Μουνάρ έχασε σε τρία από τον Καράτσεβ στο Mallorca Open. Το ζευγάρι μοιράζεται ένα καλά ισορροπημένο head-to-head με μια νίκη ο καθένας, σε αγώνες που έλαβαν χώρα ωστόσο στο αγαπημένο τους χώμα. Σε γενικές γραμμές ο Μούναρ είχε σίγουρα τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν και έτσι θα τον εμπιστευτούμε για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Εκτίμηση: Άντονι Μουνάρ (2.35)


Φεντερίκο Κόρια – Γίρι Βέσελι

Το Νο.67 του κόσμου Φεντερίκο Κόρια αντιμετωπίζει το Νο.68 Τζίρι Βέσελι σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα. Ο 28χρονος Τσέχος είναι σίγουρα ο πιο άνετος παίκτης εκ των δυο στο χορτάρι με τον Κόρια να απολαμβάνει τα καλύτερα αποτελέσματα στο αγαπημένο του χώμα τις τελευταίες σεζόν, ενώ προέρχεται από την κατάκτηση Challenger τίτλου την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο. Ο Βέσελι έφτασε στα προημιτελικά του Ilkley Challenger στην προετοιμασία του στο χόρτο, ωστόσο παρά την εμπειρία στις γρήγορες επιφάνειες η σταθερότητα του είναι αμφιλεγόμενη τα τελευταία χρόνια και έτσι με τον Κόρια να έρχεται με αυτοπεπύθηση και σε φόρμα θα τον εμπιστευτούμε για την κατάκτηση τουλάχιστον ενός σετ.

Εκτίμηση: +2.5 σετς Κόρια (2.70)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ