Μεγάλη πτώση “διπλού” στο Μαρόκο

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σε Σκανδιναβία και Λατινική Αμερική στρέφεται και σήμερα Κυριακή (26/06) το ενδιαφέρον, με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις. Πάμε να τσεκάρουμε τις βασικότερες μεταβολές αποδόσεων, αλλά και το πως κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος στα σημαντικότερα ματς της ημέρας.

Πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το Σαμπάμπ Μοχαμέντια – Φαρ Ραμπάτ για την πρώτη κατηγορία στο Μαρόκο. Εδώ σε πτώση βρίσκεται το “διπλό”, καθώς άνοιξε στο 2.70 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 2.00. 

Από το Μαρόκο στη Νορβηγία και την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Αάλεσουντ. Εδώ ο άσσος έχει κατρακυλήσει στο 1.33 και ενώ είχε ανοίξει στο 1.73.

Τρίτο παιχνίδι το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το Κάρλος Στέιν – Σιενσιάνο για τη Liga 1 του Περού. Και εδώ παρατηρείται μεγάλη πτώση στον άσσο, ο οποίος έχει πέσει από το 4.50 στο 3.60. 

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, η μερίδα του λέοντος όσον αφορά τους τζίρους του 1Χ2 έχει πάει στη Βραζιλία. Στο παιχνίδι Αβαΐ – Παλμέιρας ο τζίρος έχει φτάσει τις 28.529€ και το 57,55% έχει πονταριστεί στο “διπλό”.  

Μένουμε στη Serie A και πάμε στην αναμέτρηση Μποταφόγκο – Φλουμινένσε. Εδώ έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής 21.408€ με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα.

Από τη Βραζιλία στη Σουηδία και το παιχνίδι Ντέγκερφορς – ΑΪΚ Στοκχόλμης. Στις 12.374€ έχει φτάσει ο τζίρος και το 61,52% “βλέπει” νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους για τα ματς σήμερα

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 13:15 και ενδέχεται να μεταβληθούν.