Φάση των “32”

*Μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. 

*Μετρούν 4/6 αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Στο πρωτάθλημα: Γερβ – Οντ 0-1

ΓΕΡΒ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 3-1 εκτός έδρας, από τη Χάουγκεσουντ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 6’ ο Ντζιέ σκόραρε για το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 55’ ο Βάλσταντ έκανε το 2-0, ενώ στο 77’ ο Σρέτερ μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 90+1’ ο Σαμούελσεν σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Γερβ δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και δικαίως βρίσκεται πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Eliteserien. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Χάουγκεσουντ (3-1), σ’ ένα ματς που μπήκε προσωρινά στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, όμως ανοίχτηκε και δέχτηκε τρίτο τέρμα στο φινάλε. Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Σάντστε, η οποία έχει πάρει μόλις δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία δέκα ματς. Δεν υπολογίζονται οι Νες και Μπρέντεν οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. 

Γερβ Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4/6 ματς τελευταία με over 3.5 τέρματα

*Δέχεται γκολ σε 6/9 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΟΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 7-0, από τη Μπούντε/Γκλιμτ, για το πρωτάθλημα. Στο 12’ και στο 44’ ο Πελεγκρίνο και στο 26’ και στο 45’ ο Βέτλεσεν διαμόρφωσε το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου. Ξανά ο Βέτλεσεν στο 55’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, στο 67’ ο Έσπεγιορντ το 6-0 και στο 78’ ο Σάλτνες σκόραρε για το τελικό 7-0. 

H Οντ δε διανύει περίοδο φόρμας, έδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια της ότι δεν είναι ικανή να ανέβει επίπεδο και να κοντράρει στα ίσια τους μεγάλους. Προέρχεται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Μπούντε/Γκλιμτ (7-0), σ’ ένα ματς που δε μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική. Πριν από αυτό, μπορεί να σκόραρε δύο τέρματα απέναντι στη Ρόσενμποργκ (2-3) αλλά αμυντικά δέχτηκε αρκετές φάσεις. Τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, στα οποία δεν έχει σημειώσει νίκη η ομάδα του Γιόχανσεν. Απέκτησε τον Χοφ, με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόσενμποργκ, έως το τέλος της σεζόν. Όσον αφορά την αποστολή, είναι αμφίβολος ο επιθετικός Καστράτι. 

Οντ Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*4/6 παιχνίδια έληξαν με over 3.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7/12 παιχνίδια εκτός έδρας

Γερβ – Οντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ