Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: ESL Pro League Challenger (22/6)

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα  Betarades με δεκάδες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα για διαφόρων ειδών τουρνουά με κοινό χαρακτηριστικό πως είναι online. Πρώτο και καλύτερο το Roobet Cup με τα $300k έπαθλο σε 5 μέρες, πολλά μεγάλα ονόματα στους ομίλους του όπως Faze – OG – MOUZ – ENCE αλλά και Cloud9 μετά την κατάκτηση του IEM Dallas. Το απόγευμα έχουμε αγώνες για το ESL Challenger, το έπαθλο εδώ είναι συμμετοχή  στο επερχόμενο ESL Pro League, έπαθλο ποιο σημαντικό από οποιοδήποτε χρηματικό γι αυτό και θέλει προσοχή. Για σήμερα έχω επιλέξει μόλις δύο αναμετρήσεις με ενδεχόμενο να προσθέσω και μια το απόγευμα ανάμεσα στους Entropiq – 1WIN!

Πριν αναλύσουμε τα της μπάνκας θα μοιραστώ κάποιες επιλογές που προσωπικά θα επιλέξω με χαμηλότερα πονταρίσματα. Οι Movistar Riders θα το παλέψουν απέναντι στους Astralis το πρωί, φυσικά αποτέλεσμα δεν βλέπω να αποσπούν αλλά τα Over σε χάρτες – γύρους θα βγουν. Το απόγευμα βρίσκουμε τους Imperial στο 2,10 εναντίων των Forze, αν κάποιος έπρεπε να είχε 1,55 σε αυτή την αναμέτρηση  αυτοί είναι οι Imperial και όχι οι Ρώσοι ειδικά με το υπάρχον roster. Τέλος έχουμε το BIG vs Entropiq για το Roobet Cup, οι Entropiq έχουν τον Mir πλέον στο roster τους κάτι που ενισχύει κατακόρυφα τις πιθανότητες επικράτησης τους σε εξαιρετική απόδοση…

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Faze Clan vs OG (20:00)

Roobet Cup πρεμιέρα με τους Faze να είναι φαβορί αλλά έρχονται με 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια! Οι OG με Neofrag – Fiku πλέον είχαν εξαιρετική πορεία στο BLAST αλλά αποκλείστηκαν στα ημιτελικά από τους Natus Vincere. Για να είμαστε ειλικρινής η έκβαση της αναμέτρησης εξαρτάται 100% από το πως θα κατέβουν οι Faze, οι OG όμως μπορούν να βάλουν δύσκολα τόσο στους γύρους όπως και στους χάρτες. Dust2 – Vertigo είναι οι χάρτες που οι OG έχουν το πάνω χέρι, μπορεί να αποκλειστεί μόνο ο ένας επομένως το OG +1.5 δείχνει εφικτό.

Εκτίμηση :

  • OG +1.5 χάρτες με απόδοση 1,80 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Movistar Riders vs Sprout (20:00)

ESL Challenger με τα ποιο λάθος odds της ημέρας, για αρχή οι Movistar Riders δεσπόζουν 14 θέσεις ψηλότερα από τους Γερμανούς στο World Ranking! Οι Movistar Riders επίσης κοντράρονται απέναντι στους Astralis σήμερα λίγες ώρες πριν, επομένως θα είναι έτοιμοι απέναντι σε μια σαφώς κατώτερη ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Τέλος αν μπούμε στη θέση των Ισπανών ανάμεσα στα λεφτά του Roobet Cup και το ESL Pro League υπερέχει ξεκάθαρα ο δεύτερος στόχος. Ενδεχόμενη ήττα λοιπόν δικαιολογείτε μόνο κόντρα στους Astralis, το 2,02 είναι τουλάχιστον value με το σημείο να διατηρεί αξία μέχρι και το 1,80!

Εκτίμηση :

  • Movistar Riders νίκη με απόδοση 2,02 στην Stoiximan.