*18η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σιμίζου – Σερέζο Οσάκα 1-3

ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σερέζο Οσάκα κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Σεντάι, αν και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Κάτο μόλις στο έκτο λεπτό. Ανέτρεψε την κατάσταση πριν λήξει το ημίχρονο, ισοφαρίζοντας με τον Μπρούνο Μέντες στο 31’ και παίρνοντας προβάδισμα με τον Γίονγιτς στο 42’. Ο Ζιν Πάτρικ στο 52’ πέτυχε το τρίτο τέρμα για την ομάδα του, που άντεξε ως το τέλος, παρόλο που η αντίπαλος της μείωσε νωρίς, με τον Καμάντα στο 62’.

Η Σερέζο Οσάκα εκμεταλλεύτηκε πάλι την έδρα της, κερδίζοντας με 3-2 την Σεντάι, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, για το κύπελλο Ιαπωνίας, περνώντας στην επόμενη φάση του θεσμού. Και αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη στο γήπεδό της, ενώ έχει εφτά νίκες και μόνο μία ήττα, από την Χιροσίμα, στους εννιά τελευταίους αγώνες της.

Είναι σχετικά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 6η θέση του συγκεκριμένα, αλλά έχει μείνει λίγο πίσω, στο -7 για την ακρίβεια από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.

Τραυματίες είναι οι αριστεροί μπακ Μαρουχάσι, Γιαμανάκα και ο αμυντικός μέσος Κίντα.

Σερέζο Οσάκα Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G μαζί με over 2,5

*Εχει 8/14 over 2,5 εντός έδρας, 4/8 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΙΜΙΖΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σιμίζου έχασε 0-1 εντός έδρας από την Κιότο Σάγκα, από τέρμα του Νακάμο στο 58ο λεπτό.

Η Σιμίζου έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Κιότο Σάνγκα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ιαπωνίας. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από δύο σερί νίκες, με όλα αυτά τα παιχνίδια να γίνονται στην έδρα της. Μακριά από αυτήν έχασε επίσης τον πιο πρόσφατο αγώνα της, έπειτα από τρία παιχνίδια που δεν είχε νίκη.

Είναι στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, αλλά ισόβαθμη με την ομάδα από κάτω της που υποβιβάζεται απευθείας, ενώ είναι σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο -1 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής.

Τραυματίες είναι ο έμπειρος μέσος Ρενάτο Αουγκούστο, ο δεξιός εξτρέμ Νακαγιάμα και ο γκολκίπερ Ουμέντα.

Σιμίζου Στατιστικά

*Εχει 6/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/11 G/G εντός έδρας το 2022, 5/8 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 6/11 over 2,5 εντός έδρας το 2022,4/8 στο πρωτάθλημα.

Σερέζο Οσάκα – Σιμίζου στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ