* 3η Αγωνιστική

* Στο Κόπα ντε λα Λίγκα (20/04): Πλατένσε – Χιμνάσια 0-3

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) απέναντι στη Βέλεζ. Το τέρμα του Γκόμες στο 74’ έκρινε το παιχνίδι, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ντε λος Σάντος της Βέλεζ.

“Ληστής” νικών η Πλατένσε στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος, θυμίζει την εκκίνησή της και στο Κόπα ντε λα Λίγκα. Έπειτα από την ανατροπή στην πρεμιέρα κόντρα στη Γοδόι, με δύο πέναλτι, την Κυριακή “έκλεψε” το “τρίποντο” στο Λίνιερς από τη Βέλεζ.

Βρέθηκε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έβλεπε τους παίκτες της Βέλεζ να χάνουν ευκαιρίες, μερικές εξ αυτών πολύ δυνατές και στη μοναδική της επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ πέτυχε το γκολ της νίκης.

Ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά ο Σάρατε, που έδειξε την ποιότητά του στο ξεκίνημα του γκολ, αλλά κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο τερματοφύλακας Λεντέσμα με τέσσερις επεμβάσεις, η μία σε καρφωτή κεφαλιά – παγκόσμιας κλάσης.

Πολύ σημαντική νίκη στην οικονομία του πρωταθλήματος, σκαρφάλωσε θέσεις στη συνολική βαθμολογία υποβιβασμού και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία πλέον τη μάχη της ουράς.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 6/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Πατρονάτο. Ο Καρμπονέρο άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό και ο Ταραγόνα με πέναλτι στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 89’ αποβλήθηκε ο Βαλντές της Πατρονάτο.

Συνεχίζει από εκεί που έμεινε η Χιμνάσια, η διακοπή ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις δεν την “κρύωσε” και με τη νίκη της Παρασκευής έφτασε τις 6 στα 7 τελευταία παιχνίδια της, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήρε το “Χ” στο εκτός έδρας clasico με την Εστουδιάντες (1-1)!

Την βοήθησε ο γρήγορος ρυθμός στο ξεκίνημα του αγώνα με την Πατρονάτο, βρήκε χώρους ο ταχύτατος εξτρέμ Καρμπονέρο και άνοιξε το σκορ με γκολάρα εκτός περιοχής. Εύκολη η διαχείριση του προβαδίσματος στη συνέχεια, χτυπούσε στο transition, σε τέτοια κατάσταση κέρδισε το πέναλτι για να “κλειδώσει” το “τρίποντο”.

Έχει βρει ρυθμό η ομάδα του Γκοροσίτο και αρχίζει να ονειρεύεται ακόμη και Κόπα Λιμπερταδόρες για το 2023.

Μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Ράσινγκ ο Καρμπονέρο, δέχεται πιέσεις από τον οργανισμό της ομάδας να μείνει στη Λα Πλάτα.

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Πλατένσε – Χιμνάσια λα Πλάτα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ