Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: BLAST Premier Spring 2022

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με Blast Premier προ των πυλών, 8 κορυφαίες ομάδες πήραν την πρόκριση και θα διαγωνιστούν για $500k και RMR πόντους στην Λισσαβώνα. Δύο όμιλοι των 4 ομάδων με αγώνες ΒΟ3, περνάνε οι πρώτοι 2 ενώ ο τελικός έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή. Ο Mantu δεν κατάφερε να ταξιδέψει για ιατρικούς λόγους και έτσι ο degster πήρε την θέση του στο roster των OG, entryfragger ο ένας – awp ο άλλος δεν το βλέπω να λειτουργεί τόσο καλά επομένως προσοχή σε όποιους τους επιλέξετε. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τις επιλογές μας, πολύ μεγάλες αποδόσεις γι αυτό και πάντα αγοράζουμε ΜΟΝΑ – ΑΠΟΔΕΚΤΑ και στην συγκεκριμένη περίπτωση ισόποσα.

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

BLAST Premier Spring – Μακροχρόνια – Φάση Αποκλεισμού

Καταρχήν τις συγκεκριμένες επιλογές τις έχει μόνο η Stoiximan και ο κύριος στόχος είναι να πιάσουμε τουλάχιστον μια από τις τρείς! Επίσης μιας και τις πρώτες μέρες έχουμε 4 αγώνες την ημέρα είναι ο καλύτερος τρόπος με ελάχιστο ρίσκο για να αποφύγουμε ανάποδα αποτελέσματα στην φάση των ομίλων.

Group A – Εδώ έχουμε Faze – Pain – G2 esports – Team Vitality, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως οι Βραζιλιάνοι Pain ήδη έχουν αποκλειστεί με 3 ήττες από εκεί και πέρα έχουμε 3 ομάδες για 2 θέσεις. Επιλέγουμε Faze – G2 esports με σκοπό να περάσουν επιτέλους μια φορά οι Team Vitality στα νοκ αουτ, άλλωστε είναι η μόνη ομάδα μέσα στο 2022 που δεν έχει διακριθεί. Οι Faze έρχονται από 2 συνεχόμενες ήττες από Cloud9 και ENCE αντίστοιχα, περνούν περίοδο κοιλιάς κάτι που είναι λογικό μιας και κανείς δεν μπορεί να τρέχει στα κόκκινα όλη τη χρονιά. Οι G2 eSports είναι γνωστοί στην στήλη μιας και πολλές φορές τους πιστέψαμε και αντίστοιχα μας άδειασαν με διαδοχικούς αποκλεισμούς. Οποιος κάνει 3 νίκες περνάει , με 2 ήττες αποκλεισμός και η κατάσταση θα δείξει αρκετά στον σημερινό αγώνα ανάμεσα στους 2 Γάλλους το μεσημέρι.

Group BNatus Vincere – OG – ENCE – BIG σε αυτόν τον όμιλο με τις πιθανότητες για πρόκριση να είναι εντελώς μοιρασμένες μιας και οι Natus Vincere θα κατέβουν με τον Sdy στην θέση του Boombl4. ENCE – BIG πραγματικά βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα τους ενώ οι OG είναι αντίπαλος που μπορεί να κερδίσει τους πάντες στην μέρα του. Με λίγα λόγια ο όμιλος είναι φωτιά και οι Natus Vincere χωρίς τον In game Leader τους, Ουκρανικός σύλλογος με τον Simple μόλις πρίν 2 μέρες να αποκαλύπτει σε μια συνέντευξη του πως θα ήθελε να κάνει ένα διάλλειμα 6 μηνών … Σήμερα ξεκινάνε με OG, αναμέτρηση coinflip που θα δώσει όμως απαντήσεις για την τύχη των ειδικών επιλογών μας.

Εκτίμηση :

  • Φάση αποκλεισμού των G2 eSports η Φάση Ομίλων με απόδοση 12 στην Stoiximan.
  • Φάση αποκλεισμού των Natus Vincere η Φάση Ομίλων με απόδοση 12 στην Stoiximan.
  • Φάση αποκλεισμού των FAZE η Φάση των ομίλων με απόδοση 15 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ