* 3η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 9/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Στο Κόπα ντε λα Λίγκα (18/03): Αλντοσίβι – Πατρονάτο 3-1

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από τη Χιμνάσια. Ο Καρμπονέρο άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό και ο Ταραγόνα με πέναλτι στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 89’ αποβλήθηκε ο Βαλντές της Πατρονάτο.

Η καλή εμφάνιση της πρεμιέρας στο εντός έδρας 1-1 με τη Βέλεζ, δεν συνοδεύτηκε με δυναμική εξόρμηση στη Λα Πλάτα την Παρασκευή, όπου ηττήθηκε εύκολα.

Καλός ο ρυθμός και ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, βρήκε χώρο για να δράσει ο Καρμπονέρο των γηπεδούχων που με μία γκολάρα όρισε την ταυτότητα του αγώνα. Η Πατρονάτο επιχείρησε να πάρει μέτρα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους, η Χιμνάσια έβρισκε χώρους και σε τέτοια κατάσταση κέρδισε το πέναλτι που “τέλειωσε” το ματς.

Διατηρείται σταθερά στην τελευταία θέση της συνολικής βαθμολογίας και η υπόθεση παραμονή δυσκόλεψε κι άλλο, αφού όλοι οι ανταγωνιστές πήραν βαθμό ή βαθμούς.

Ενισχύθηκε με τις προσθήκες των Εστιγκαρίμπι (επιθετικός) και Ασεβέδο (μέσος).

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε γκολ στα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από την Εστουδιάντες. Στο 37’ η Εστουδιάντες έχασε πέναλτι με τον Ντίας, στο 71’ αποβλήθηκε ο Βαλεντίνι της Αλντοσίβι. Το καθοριστικό γκολ μπήκε με αυτογκόλ στο 75ο λεπτό.

Έφυγε ο Παλέρμο και πήρε μαζί του και όλη τη ρέντα που είχε η “τιμπουρόν”! Με τον “τιτάν” στον πάγκο η Αλντοσίβι μας είχε συνηθίσει να παίρνει αποτελέσματα δίχως να το δικαιούται με αυτό που παρουσιάζε στο χορτάρι. Σε δύο ματς δίχως αυτόν στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος δεν πήρε τίποτα, ενώ ήταν ανταγωνιστική και στα δύο παιχνίδια με ομάδες υψηλού επιπέδου.

Την Παρασκευή μπήκε με πολύ ένταση στο παιχνίδι απέναντι στην Εστουδιάντες, αυτό συνδυάστηκε με πολλές κάρτες, αλλά και πολλές μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της. Δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ πριν το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων. Εξισορροπήθηκε η κατάσταση μετά την ανάπαυλα και η αποβολή του Βαλεντίνι έδωσε την ευκαιρία στην Εστουδιάντες να πάρει τον έλεγχο. Ακόμη και στο άτυχο αυτογκόλ που έκρινε το παιχνίδι φάνηκε ότι η “αύρα” που είχε η ομάδα έχει εξανεμιστεί.

Συνεχίζει να ψάχνει διάδοχο για τον πάγκο της, με αρκετά ονόματα στο στόχαστρο. Με δύο διαφορετικούς υπηρεσιακούς προπονητές έπαιξε τα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το σημερινό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο με τον Βιγιάρ στα καθήκοντα.

Τιμωρημένος ο στόπερ Βαλεντίνι, επιστρέφει ο αρχισκόρερ Καουτερούτσιο που έχασε το προηγούμενο ματς.

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Πατρονάτο – Αλντοσίβι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ