NBA: Όσο τα βάζουν, δε λέμε όχι!

Vennes_Betarades
Γιώργος Βεννές
Ανανεώθηκε:
τελικοι nba 2022 προγραμμα αποδοσεισ

Καλησπέρα friends! Ερχόμαστε από τρίτο σερί ταμείο και μάλιστα πολύ άνετο, αφού το όριο που είχαμε παίξει, ήταν υπερβολικό, βάσει της εικόνας της σειράς. Συνεχίζουμε, αλλάζοντας ξανά έδρα!

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

[04:00] ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ

Πρώτο παιχνίδι: Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μπόστον Σέλτικς: 108-120
Δεύτερο παιχνίδι: Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μπόστον Σέλτικς: 107-88
Τρίτο παιχνίδι: Μπόστον Σέλτικς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: 116-100
Τέταρτο παιχνίδι: Μπόστον Σέλτικς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: 97-107

Οι Γουόριορς επικράτησαν με 97-107, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό 2ο ημίχρονο, και έφεραν έτσι ξανά την σειρά στα ίσα. Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Κάρι που σημείωσε 43 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, έχοντας 7/14 πίσω από τα 7,25. Σημαντική ήταν και η βοήθεια των Τόμσον και Γουίγκινς που πρόσθεσαν 18 και 17 πόντους αντίστοιχα. Για τους Κέλτες κορυφαίος ήταν ο Τέιτουμ που πέτυχε 23 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, με τους Μπράουν (21 πόντους και 6 ριμπάουντ) και Σμαρτ (18 πόντους και 5 ασίστ) να ακολουθούν. Αμφίβολοι είναι για τους Γουόριορς Πόρτερ και Ιγκουαντάλα, ενώ για τους Σέλτικς αμφίβολος είναι ο Γουίλιαμς.

Οι Γουόριορς, στα φετινά πλέι-οφ, ευστοχούν σε 14 τρίποντα ανά αγώνα, ενώ στα πρώτα 4 παιχνίδια της σειράς, με τους Σέλτικς, σε 16, επιβεβαιώνοντας στο συγκεκριμένο όριο και τις 4 φορές. Ειδικότερα στους 2 πρώτους αγώνες, που έγιναν στο Σαν Φρανσίσκο, η ομάδα του Κερ, μέτρησε 17 εύστοχα τρίποντα ανά ματς. Όσο τα “βάζουν”, θα τους παίζουμε, οπότε πάμε με Γουόριορς over 13.5 τρίποντα στο 1.75.

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord. 

Βρείτε μας στο: Discord