1η αγωνιστική – Φάση ομίλων

*Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου κερδίζει την άνοδο στη League A. Η τελευταία υποβιβάζεται στη League C. 

*Μετρούν 4 σερί παιχνίδια με under 2.5 γκολ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου σε 3/4 παιχνίδια τελευταία, ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας, με αντίπαλο την Ελλάδα, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν πολλές και οι ομάδες έμειναν στο μηδέν. Στο 59’ ο Όσμαγιτς πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στο Μαυροβούνιο. 

Δεν είχε ικανοποιητική πορεία το Μαυροβούνιο στην παρουσία του στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, αρκέστηκε στην τέταρτη θέση, μακριά από την πρώτη δυάδα. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς που έχει δώσει, είτε πρόκειται για επίσημα είτε για φιλικά. Τον Μάρτιο έπαιξε με την Εθνική Ελλάδος φιλικό, εντός έδρας, το οποίο έφερε την πρώτη της νίκη έπειτα από τέσσερις αγώνες, έστω κι αν δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Ο Μιόντραγκ Ραντούλοβιτς είναι στην τεχνική ηγεσία, με τον 54χρονο να έχει αναλάβει από το Δεκέμβριο του 2020. Στις κλήσεις του για τα πρώτα παιχνίδια του Nations League δε συμπεριλαμβάνονται οι Σάβελιτς, Νίκολα Βούκτσεβιτς, Μπετσιράι. 

Εθνική Μαυροβουνίου ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μιγιάτοβιτς (MTK), Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μ. Ντραγκόγεβιτς (Μπουντούτσνοστ), Α. Ντραγκόγεβιτς (Ντέτσιτς) – Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σίμιτς (Λιεπάγια), Τομάσεβιτς (Τόμπολ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Βέσοβιτς (Καραμπάκ), Ραντούνοβιτς (Στεάουα Βουκουρεστίου), Βούγιατσιτς (Παρτίζαν), Μπάλιτς (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Σίπτσιτς (Τενερίφε), Μίλοβιτς (Βόζντοβατς), Α. Βούκτσεβιτς (Ριέκα), Τούτσι (Ντέτσιτς) – Μέσοι: Γιόβοβιτς (Σουτιέσκα), Γιάνκοβιτς (Χάποελ Τελ Αβίβ), Στσέκιτς (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Χακσαμπάνοβιτς (Τζουργκάρντεν), Όσμαγιτς (Μπαντίρμασπορ), Ραΐτσκοβιτς (Μπουντούτσνοστ Ποντγκόριτσα), Μπόζοβιτς (Ντέτσιτς), Μ. Βούκτσεβιτς (Αράντ), Σαβίτσεβιτς (Σαμσούνσπορ), Βούκοτιτς (Μποαβίστα), Κάμαϊ (Κισβάρντα), Μπουμπάνια (Σουτιέσκα), Τέρζιτς (Μπουντούτσνοστ Ποντγκόριτσα) – Επιθετικοί: Γιόβετιτς (Χέρτα), Μουγκόσα (Ίντσεον Γιουνάιτεντ), Τζουράνοβιτς (Κολουμπάρα), Κρστόβιτς (Ντουνάισκα), Σέκουλιτς (Ίσκρα), Τζουκάνοβιτς (Μπουντούτσνοστ Ποντγκόριτσα).

Μαυροβούνιο Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο το Ισραήλ, σε φιλικό παιχνίδι. Στο 10’ ο Τσικαλντάου σκόραρε για το 0-1 και στο 23’ ο Μαν έκανε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 57’ ο Νταμπούρ μείωσε σε 1-2 για το Ισραήλ και στο 85’ ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ρουμανία είχε καλή παρουσία στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως τα χάλασε στο φινάλε και έμεινε εκτός δυάδας που θα της έδινε τη δυνατότητα στη χειρότερη να παίξει μπαράζ για την πρόκριση. Θέλει να κάνει μια νέα αρχή, προσέλαβε τον Έντουαρντ Ιορντανέσκου για να ηγηθεί της προσπάθειας από την τεχνικη ηγεσία, στο Nations League. O 43χρονος Ρουμάνος είδε την ομάδα του να μη σημειώνει νίκη στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε το Μάρτιο. Στο πρώτο έχασε από την Ελλάδα με σκορ 0-1 εντός έδρας και στο δεύτερο πήγε στο Ισραήλ για να αποσπάσει μια άτυπη ισοπαλία με σκορ 2-2. Από την αποστολή για τα παιχνίδια του Ιουνίου λείπουν οι Νεντελτσεάρου, Μαν, Στάντσιου, Χάτζι, Κεσέρου και Ντράγκους. Εκτός λόγω Covid ο Ροτάριου.

Εθνική Ρουμανίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Νίτσα (Σπάρτα Πράγας), Ταρνοβάνου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Αϊοάνι (Φαρούλ Κοστάντσα), Μόλντοβαν (Ραπίντ Βουκουρεστίου) – Αμυντικοί: Κίρικες (Σασουόλο), Μπάνκου (Κραϊόβα), Μάνεα (Κλουζ), Ρους (Φέχερβαρ), Μπούρκα (Κλουζ), Καμόρα (Κλουζ), Ράτσιου (Ουέσκα), Κριστέα (Στεάουα Βουκουρεστίου), Γκίτσα (Κρακόβια), Στεφανέσκου (Σέπσι) – Μέσοι: Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Ρ. Μάριν (Κάλιαρι), Τσικαλντάου (Γαλατάσαραϊ), Μιτρίτσα (ΠΑΟΚ), Μιχάιλα (Αταλάντα), Σορέσκου (Ράκοβ), Κρέτσου (Κραϊόβα), Χάνκα (Κρακόβια), Μ. Μάριν (Πίζα), Ολάρου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Πόπέσκου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Πάουν (Σέπσι) – Επιθετικοί: Πούσκας (Πίζα), Άλιμπεκ (Ατρόμητος), Ιβάν (Κραϊόβα), Τανάσε (Στεάουα Βουκουρεστίου).

Ρουμανία Στατιστικά

*4/5 παιχνίδια είχαν under 2.5 γκολ

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με N/G

Μαυροβούνιο – Ρουμανία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ