Τελικός ανόδου στο Γουέμπλει

Ανανεώθηκε:
ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Λίβερπουλ πήγαινε για 4 τίτλους εφέτος και τελικά έχασε τους δύο καλύτερους, το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Για έναν βαθμό και ένα γκολ, όπως είπε κι ο Κλοπ. Ναι, σίγουρα για την εφετινή Λίβερπουλ, είναι άδικο να μην παίρνει έστω τον έναν, αλλά., τι είναι δίκιο στη ζωή, για να είναι στο ποδόσφαιρο;  Ωστόσο, respect σε αυτή τη παραδοσιακή δύναμη που ακούει στο όνομα Ρεάλ, αλλά και στον Αντσελότι για την διαχείριση του αγώνα. Τελικά, τα εφετινά επιτεύγματα των Ισπανών, μόνο τυχαία δεν ήταν, σε αντίθεση με την Λίβερπουλ, η οποία, έπαιξε 3 τελικούς εφέτος και δεν σκόραρε σε κανέναν.
Αυτό κάτι λέει… Άσχετα με το σκορ, όσοι έζησαν από μέσα αυτή τη γιορτή, πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι, ενώ υπήρχαν κι αυτοί που συνεχίζουν το ταξίδι τους, για να δούνε απο κοντά και Φόρμουλα και Ρολάν Γκαρός! Τρία σε ένα δηλαδή, σε ένα τριήμερο! Απίστευτο…;  Όσον αφορά τα σημερινά στα προγνωστικά στοιχήματος, φυσικά ο αγώνας στο Γουέμπλεϊ για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ,  τραβάει τα φώτα και ελκύει λόγω Νότιγχαμ.

Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Ναός του ποδοσφαίρου, το Γουέμπλεϊ, δεν είναι εύκολα διαχειρίσημος απο πολλές ομάδες.. Πόσο μάλλον, όταν αυτές προέρχονται απο μικρότερη κατηγορία και παίζουν και νοκ-αουτ ματς για την άνοδο. Για τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ένα ιστορικό ματς, αφού θα ξαναπαίξει στο Γουέμπλει, μετά τη δεκαετία του 90, και μπορεί φυσικά, να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, μετά από 23 χρόνια και για πρώτη φορά στο νέο αιώνα. Κι έχει τη δυναμική να το πετύχει, προερχόμενη απο εκπληκτική πορεία με τον Στιβ Κούπερ στον πάγκο της, που λίγο έλειψε να τη στείλει κι απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο ίδιος, χρωστάει και κάτι στον εαυτό του, καθώς πέρυσι είχε ξαναπαίξει τελικό ανόδου στο Γουέμπλει., ως προπονητής της Σουόνσι κι είχε χάσει από τη Μπρέντφορντ με 2-0. Η Νότιγχαμ τα χρειάστηκε στους ημτελικούς με Σέφιλντ Γιουν αλλα τελικά πήρε τη πρόκριση στα πέναλτι, ενώ και η Χάντερσφιλντ ζορίστηκε με τη Λούτον. Πάντως κι αυτή ήταν εξαιρετική στον δεύτερο γύρο και δίκαια οι δυό τους τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση. Η Χάντερσφιλντ θυμίζω είχε περάσει από την ίδια διαδικασία πριν 5 χρόνια κι είχε ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι η 4η συνάντηση τους στην εφετινή σεζόν,  με τη Νότιγχαμ να έχει πετύχει 2 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ:   “2” ➡ απόδοση  2.10
Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ  G / G  απόδοση 2.00