*16η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Ταμέκα – Κουρεσάρε 1-0

*NG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΟΥΡΕΣΑΡΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με τη Νόμε Κάλιου. Στο 46′ ο Τσιβελεκίδης έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, απάντησε ο Λιπ στο 74′.

Ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο η Κουρεσάρε απάντησε στη Νόμε Κάλιου (1-1 εντός) και λίγο έλειψε να ανατρέψει τα δεδομένα στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Λιπ πάτησε στη μεγάλη περιοχή και έκανε το πλασέ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει με υπερένταση και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

“Η Ταμέκα αποτελεί μία ομάδα με ξεχωριστό αγωνιστικό στυλ, μας περιμένει μία ενδιαφέρουσα μάχη”, υπογράμμισε ο βοηθός προπονητή Βαζίνσκι. Τιμωρημένος είναι ο προπονητής Κοζχουκόφσκι που θα παρακαλουθήσει την αναμέτρηση από τις κερκίδες. Η Κουρεσάρε παραμένει αήττητη σε τέσσερις εντός έδρας αγωνιστικές (3-1-0), στις δύο από τις οποίες κράτησε το μηδέν.

ΚΟΥΡΕΣΑΡΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΑΜΕΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από την Πάιντε. Σκόραραν οι Σίνγκατεχ (16′), Σάαγκ (81′) και Πάλουμετς (87′).

Μόλις τρεις βαθμούς συγκέντρωσε η Ταμέκα σε επτά αγωνιστικές, στις οποίες υπέστη έξι ήττες. Μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Πάιντε (3-0), παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε πέντε αποκρούσεις και… παραδόθηκε στα τελευταία λεπτά. Συγκεντρώνοντας 14 βαθμούς βρίσκεται στο -6 από τη σημερινή αντίπαλό της Κουρεσάρε, στην έδρα της οποίας “τρέχει” μία εξαιρετική παράδοση από το 2018 κι έπειτα (5-1-1).

ΤΑΜΕΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG & over 3,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε τουλάχιστον από τρία γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Κουρεσάρε – Ταμέκα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ