Προγνωστικά Τένις: Δύσκολη πρεμιέρα για Τσιτσιπά στο Παρίσι

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Άντριαν Μαναρίνο – Φεντερίκο Ντελ Μπόνις

Ίσως ένας από τους πιο σκληρούς και αμφίρροπους αγώνες που θα διεξαχθούν σήμερα στο Παρίσι μεταξύ του Νο.65 του κόσμου Ντεκ Μπόνις και του Νο.69 Μαναρίνο. Ο 31χρονος Αργεντινός είχε βρει εξαιρετική φόρμα την περασμένη σεζόν, όμως φέτος διατηρεί ένα πολύ φτωχό ρεκόρ 2-6 αγωνιζόμενος για μεγάλο μέρος της χωμάτινης περιόδου στη Νότια Αμερική. Από την άλλη ο Μαναρίνο είναι ένας πολύ σταθερός παίχτης με προτίμηση στις γρήγορες επιφάνεις και ιδιαίτερα το χόρτο όπου κέρδισε τον μοναδικό του τίτλο ATP στο ‘s-Hertogenbosch το 2019.

Ο Γάλλος έφτασε στη φάση των 16 στο πρώτο Grand Slam της σεζόν χάνοντας από τον Ναδάλ, αλλά έχει μόλις μία νίκη στο χώμα αυτή τη σεζόν, αν και κόντρα στον Καράτσεβ την περασμένη εβδομάδα στη Λυών.Το ματς δείχνει γερά υποψήφιο για φτάσει ακόμα και στο πέμπτο σετ για αυτό και θα πάμε με το οβερ ως την καλύτερη επιλογή.

Εκτίμηση: over 35.5 games (1.81)


Χούγκο Γκαστόν – Άλεξ Ντε Μινόρ

O Άλεξ Ντε Μινόρ επέστρεψε στο Top.20 αυτή την εβδομάδα μετά από μια εξαιρετική πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Lyon Open. Ο Αυστραλός έχει πέντε τίτλους ATP, αλλά κανέναν ακόμη στο χώμα, κάτι που αποτελεί έκπληξη καθώς διαθέτει την ταχύτητα και την σταθερότητα για να διαπρέψει σε αυτή την επιφάνεια. Ο Ντε Μινόρ θα μπορούσε να πάει βαθιά σε αυτό το τουρνουά με μια καλή κλήρωση, αλλά μια πρώτη συνάντηση με τον γηπεδούχο Γκαστόν δείχνει εξ αρχής μια σοβαρή πρόκληση.

Ο Νο.74 του κόσμου Γκαστόν, έφτασε στους 16 του Roland Garros το 2020, νικώντας τον Βαβρίνκα στα πέντε σετ πριν χάσει από τον Τιμ με το ίδιο σκορ. Ο Γάλλος βρήκε ξανά αυτή τη φόρμα στο Paris Masters της περασμένης σεζόν, με πορεία μέχρι τα προημιτελικά νικώντας μάλιστα τον Αλκαράζ. Αυτή η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο αναμένεται συναρπαστική, και με τον Γκαστόν να έχει την πλήρη στήριξη του Παριζιάνικου κοινού βλέπουμε και οι δύο παίχτες να παίρνουν σετ και αφήνουν τον τελικό νικητή στην τύχη του.

Εκτίμηση: over 3.5 sets (1.95)


Λορέντσο Μουσέτι – Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Λορέντσο Μουσέτι συνεχίζει να ανεβαίνει σιγά σιγά στην παγκόσμια κατάταξη, φτάνοντας αυτήν την στιγμή στο Νο.66 και διατηρώντας ένα πολύ καλό σερί φέτος στο χώμα με 10-4 νίκες. Ο Ιταλός μέσα στα άλλα έχει σημειώσει μερικές πολύ δυνατές νίκες όπως αυτές κόντρα στους φορμαρισμένους Κόρντα και Αλιασίμ, ενώ μετά την περσινή του πορεία μέχρι τους “16” του Roland Garros οι προσδοκίες του έχουν σίγουρα παραμείνει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Από την άλλη ο Τσιτσιπάς έρχεται στο Παρίσι ως ένα από τα 4 μεγάλα φοβορί για τον τίτλο και οχι άδικα μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στη χωμάτινη σεζόν, εκεί όπου ο κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Μόντε Κάρλο. Ο Έλληνας τενίστας μετρά ήδη 2 νίκες κόντρα στον Ιταλό, με τελευταία να είναι πέρυσι στη διοργάνωση της Λιόν στα τρία σετ.

O αγώνας είναι must-watch για τους λάτρεις του τένις μεταξύ του δύο πολύ εντυπωσιακών παιχτών, που μόνο οι εναλλαγές των one-handed backhand θα δημιουργήσει μεγάλα κενά ιδιαίτερα στις γωνίες του court και έτσι αμφότεροι θα χρειαστούν να καλύψουν πολλά μετρά για να βγάλουν άμυνες.

Ίσως σε λίγο διάστημα από τώρα οι δύο τενίστες να ειναι αρκετά πιο κοντά σε επίπεδο, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Τσιτσιπάς έχει τόσο την εμπειρία όσο και την φόρμα και έτσι είναι ξεκάθαρα το φαβορί στο σημερινό ματς. Παρόλα αυτά ο Μουσέτι έχει το παιχνίδι για να βάλει δύσκολα στον Έλληνα τενίστα παραμένοντας ανταγωνιστικός για ένα με δύο σετ και για αυτό το over στα γκέιμς θα αποτελέσει τη στοιχηματική επιλογή εδώ.

Εκτίμηση: over 30.5 games (1.83)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ