8η αγωνιστική

*Αήττητη η Φορταλέζα σε οκτώ εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τη Ζουβεντούδε, έχοντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες.

*Under 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 3-4 επί της Κόλο Κόλο, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Ρομέρο (3′) και Μόισες (25′) και παρότι δέχθηκε τη μείωση με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, βρήκε ακόμη δυο φορές δίχτυα με τους Μόισες (54′) και Γιάγκο Πικάσου (61′). Στην πορεία, δέχθηκε ακόμη δυο φορές τη μείωση (αυτ. 64′, 80′), για το τελικό αποτέλεσμα.

Τη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Φορταλέζα. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Χουάν Βοϊβόντα φιλοξενήθηκε από την Κόλο Κόλο, στα πλαίσια του Κόπα Λιμπερταδόρες, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 3-4. Μπορεί να είχε λιγότερες τελικές από την αντίπαλό της, αλλά και να υστερούσε σε κατοχή, ωστόσο αποδείχθηκε αρκετά πιο εύστοχη στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, για να πάρει το διπλό.

Κάπως έτσι, πήρε την πρόκριση για τα νοκ άουτ ως καλύτερη δεύτερη του ομίλου, τερματίζοντας πίσω μόνο από τη Ρίβερ Πλέιτ. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα τώρα, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη μετά από έξι παιχνίδια, στα οποία και έχει μια ισοπαλία και πέντε ήττες, μετά και το εντός 0-1 από τη Φλουμινένσε. Εκτός μάχης παραμένει ο τραυματίας Ματέους Βάργκας, την ώρα που επιστρέφει ο Μαρσέλο Μπενεβενούτο, που λόγω τιμωρίας δεν έπαιξε κόντρα στην Κόλο Κόλο.

Φορταλέζα Στατιστικά

*Under 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από την Παλμέιρας, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο ένατο λεπτό, δέχθηκε ένα δεύτερο τέρμα στο 31′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η Ζουβεντούδε, μετά και το διπλό που πήρε στην έδρα της Αβαΐ (1-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Εντουάρντο Μπαπτίστα υποδέχθηκε την Παλμέιρας, από την οποία και ηττήθηκε με 0-3. Κατώτερη των προσδοκιών για ακόμη μια φορά, απείλησε ελάχιστα και χωρίς μεγάλη επιτυχία, ενώ δεν κατάφερε να τα βγάλει εις πέρας κόντρα σε μια πιο ποιοτική αντίπαλο.

Αυτή ήταν και η τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ούσα παράλληλα στους έξι βαθμούς μετά από τις επτά πρώτες στροφές. Θέλει να βγάλει αντίδραση και να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο σε μια έδρα που παραδοσιακά δεν κερδίζει. Εξέτισαν την τιμωρία τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μπαπτίστα, οι Πάουλο Μιράντα, Τσίκο και Παουλίνιο. Δεν λείπουν και πάλι τα προβλήματα όμως.

Ζουβεντούδε Στατιστικά

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Φορταλέζα – Ζουβεντούδε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ