*Φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα.

*6η Αγωνιστική του 4ου ομίλου.

*Από τον όμιλο προκρίνονται μόνο οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση και θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Έβερτον Ντε Βίνα-Βίλστερμαν 1-1.

*Αμφότερες είναι μαθηματικά εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΒΟΛΙΒΙΑ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μπολιβάρ με σκορ 1-4, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντα Κόστα στο 9’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο παίκτη στο 30’. Το 0-3 πέτυχε ο Λίμα στο 35’, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σερτζίνιο στο 50’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρότσα στο 69’, ενώ ο Λίμα άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο στο 76’.

Δεν έπεισε με την εικόνα της η Βίλστερμαν κόντρα στη Μπολιβάρ. Σαν να μην μπήκε ποτέ στο πρώτο μέρος, δεν ήταν καθόλου δημιουργική μεσοεπιθετικά, ενώ δεν μπόρεσε να κρατήσει σε καμία περίπτωση τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία της, με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει στο σκορ, όμως η διαφορά ήταν μεγάλη και ουσιαστικά ο νικητής είχε ήδη κριθεί.

Να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση με νίκη θέλει ιδανικά, καθώς δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποσπάσει τρίποντο. Μέτριες οι εμφανίσεις της, είναι αρκετά ευάλωτη αμυντικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται αρκετά συχνά και εύκολα γκολ, ενώ μεσοεπιθετικά βρίσκει δίχτυα με το σταγονόμετρο. Κάθε άλλο παρά άτρωτη είναι όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, αφού μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έδωσε ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Βίλστερμαν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΧΙΛΗ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Αντοφαγάστα με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κουέβας στο 38’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ουρτάδο στο 53’. Προβάδισμα έδωσε ξανά στους φιλοξενούμενους ο Κάμπος στο 68’, αλλά ήρθε και πάλι το γκολ της ισοφάρισης, αυτή τη φορά από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φλόρες στο 78’.

Πάλεψε η Έβερτον Ντε Βίνα και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Αντοφαγάστα. Μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα λίγα λεπτά πριν τη λήξη του. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε εξίσου πίεση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι παρ’ όλα αυτά απείλησαν ελάχιστα την εστία της, μετατρέποντας όμως τις προσπάθειες αυτές σε γκολ.

Το αήττητο σερί στο οποίο βρίσκεται θέλει ιδανικά να παραμείνει, «κλείνοντας» τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης με μόλις μία ήττα. Είναι σε καλή κατάσταση σε γενικές γραμμές, βρήκε δίχτυα με ευκολία στα τελευταία παιχνίδια που έδωσε, όμως δυσκολεύτηκε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της στα δύο από αυτά. Μακριά από το γήπεδό της είναι μαχητική, αλλά παράλληλα αρκετά μέτρια, αφού δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της.

Έβερτον Ντε Βίνα Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Βίλστερμαν – Έβερτον Ντε Βίνα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ