9η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 5-1 από τη Νόρκεπινγκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-0 (6′, 27′, 31′, 39′, 70′), για να μειώσει απλά στο τελικό αποτέλεσμα, με το τέρμα του Ιλάτουπα στο 78ο λεπτό.

Από την τέταρτη διαδοχική της ήττα προέρχεται στο πρωτάθλημα η Σούντσβαλ. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Νόρκεπινγκ, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με το βαρύ 5-1. Κατώτερη των προσδοκιών για ακόμη μια φορά, δέχθηκε τέσσερα τέρματα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, δεν έδειξε διάθεση να αλλάξει κάτι, πέτυχε απλά τη μείωση για το τελικό αποτέλεσμα.

Έβδομη ήττα μετά από οκτώ αγωνιστικές, έχοντας πανηγυρίσει παράλληλα και μια νίκη, οπότε και είναι ουραγός. Υπό πίεση πλέον ο τεχνικός Χένρικ Όνστραντ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί σε περίπτωση νέας απώλειας απόψε. Σα να μην έφτανε η αγωνιστική κατάσταση, έγινε γνωστή και η είδηση για τα χρέη της ομάδος να κάνει ακόμη χειρότερο το κλίμα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αντρέας Άντερσον, Λίνους Χαλένιους, Μάρκους Μπούρμαν, Νίκλας Ντάλστρεμ και Γιόχαν Μπένγκτσον.

Σούντσβαλ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 3.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΑΛΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Βάρναμο, για το πρωτάθλημα. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο έκτο λεπτό, κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα με το τέρμα του Γιόχανσον στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Μιάλμπι, μετά και την ήττα από τη Μάλμε (2-0 εκτός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Αντρέας Μπρένστρεμ υποδέχθηκε τη Βάρναμο, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, στην πορεία ανέβασε την απόδοση της και πίεσε αρκετά την αντίπαλό της, ενώ παρά τις ευκαιρίες που είχε κατάφερε απλά να αποφύγει τα χειρότερα στο φινάλε.

Έφτασε έτσι τους 14 βαθμούς και απόψε έχει την ευκαιρία με μια νέα επικράτηση να βρεθεί στην πρώτη τετράδα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες απέσπασε μόλις ένα βαθμό. Μακροχρόνιες οι απουσίες των Άνταμ Πέτερσον και Γιάκομπ Μπέργκστρεμ.

Μιάλμπι Στατιστικά

*2-3 Goals τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σούντσβαλ – Μιάλμπι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ