9η αγωνιστική

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΝΟΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί της Εσκιλστούνα, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Μπεργκ (5′) και Μπρόμαν (52′), για να δεχθεί απλά τη μείωση με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι από το 67ο λεπτό και έπειτα.

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι η Νόρμπι, μετά από πέντε παιχνίδια με δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μακ Λιντ φιλοξενήθηκε από την Εσκιλστούνα, στην έδρα της οποίας πανηγύρισε το διπλό, επικρατώντας με 1-2. Ούσα ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, πήρε σαφές προβάδισμα και παρά τη μείωση που δέχθηκε από μια στιγμή αδυναμίας στην άμυνα, εν τέλει το έργο της έγινε πιο εύκολο από τη στιγμή που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημαντική νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας, φτάνοντας τους έντεκα βαθμούς. Εξέτισαν την τιμωρία τους οι Νίκλας Σαβολάινεν και Γιόχαν Μπράνεφαλκ. Για ακόμη μια φορά, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μαξ Όλσον και Μπέντζαμιν Αράποβιτς.

Νόρμπι Στατιστικά

*2-3 Goals τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Λαντσκρόνα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο τρίτο λεπτό και παρότι έκανε την ανατροπή με τα τέρματα των Μόχιντεν (9′) και Χέντενκιστ (28′), εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στο 81ο λεπτό.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Ούτσικτενς, μετά και τη βαριά ήττα στην έδρα της Γιόνσεπινγκ (5-2). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπόσκο Όροβιτς υποδέχθηκε τη Λαντσκρόνα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Αν και αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο τέρμα που δέχθηκε, στην πορεία κατάφερε να κάνει άμεσα την ανατροπή του σκορ. Ωστόσο, επαναπάφθηκε σε αυτό και το “πλήρωσε” με ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Συνεχίζει να δείχνει καλά στοιχεία μέχρι τώρα, κι αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα τη δούμε να μπλέκει σε μπελάδες. Σημαντική η απώλεια του Καρλ Μπομ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Ούτσικτενς Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νόρμπι – Ούτσικτενς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ