Μεταβολές στη Σκανδιναβία, στον τελικό ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Ρέιντζερς κυριαρχεί στο πρόγραμμα της Τετάρτης (18/05). Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις στα παιχνίδια της ημέρας, αλλά και το πως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής οι τζίροι στοιχήματος.

Στο Κύπελλο Νορβηγίας, σημαντική άνοδο καταγράφει ο άσσος στο αγώνα Ος – Ασάνε. Στο 6.50 παιζόταν η νίκη των γηπεδούχων, ωστόσο λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα βρίσκουμε το συγκεκριμένο σημείο στο 9.00.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ίδια διοργάνωση και τον αγώνα Τριγκ Λάντε – Λεβάνγκερ, κατρακυλάει το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί με τη νίκη τους να προσφέρεται στο 1.25, τώρα, όμως, τη βρίσκουμε σχεδόν στη… μονάδα και πιο συγκεκριμένα στο 1.07!

Στη Β’ Σουδίας και την αναμέτρηση Έργκριτε – Τρέλεμποργκ, πτωτικές τάσεις παρουσιάζει το διπλό. Στο 2.80 άνοιξε η νίκη των φιλοξενούμενων, τη δεδομένη χρονική στιγμή προσφέρεται στο 2.55. Για την ίδια κατηγορία, ανοδικά κινείται ο άσσος στον αγώνα Σκόβντε – Έρεμπρο και από το 2.75 πλέον παίζεται στο 3.20.

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, το μοναδικό παιχνίδι με “σοβαρό” τζίρο μέχρι στιγμής είναι ο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς. Το ποσό που έχει παιχτεί ανέρχεται στις 180.000€ περίπου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατανομή των πονταρισμάτων. Στη γερμανική ομάδα έχει τοποθετηθεί το 41.24%, στους Τζερς το 30.24% και στην ισοπαλία το 28.52%. Στην αγορά Under / Over 2.5, έχουν πονταριστεί λίγο λιγότερα από 30.000€, με το 51.26% να πηγαίνει στο Under και το υπόλοιπο ποσοστό στο Over.

Δείτε αναλυτικά τους μεγαλύτερους τζίρους στα σημερινά παιχνίδια.

*Οι αποδόσεις, τα ποσά και τα ποσοστά που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 13:30 και ενδέχεται να αλλάξουν.