38η αγωνιστική (Τελευταία) 

*Ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι, η Μπρεστ δεν έχει κάποιο κίνητρο ενώ η ελπίδες της Μπορντό για την 18η θέση είναι καθαρά μαθηματικές. Οι Γιρονδίνοι πρέπει να καλύψουν διαφορά….11 τερμάτων από την Μετς και παράλληλα να ηττηθεί τόσο εκείνη όσο και η Σεντ Ετιέν.

*Στον Α’ γύρο: Mπορντό – Μπρεστ 1-2

*Στο κύπελλο (2/1): Μπρεστ – Μπορντό 3-0

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Η Μπρεστ κέρδισε τους δύο τελευταίους αγώνες της στη Ligue 1 εναντίον της Μπορντό, όσους κέρδισε στα πρώτα εννιά εναντίον της τον 21ο αιώνα (2-4-3).

*Η Μπρεστ έχει κερδίσει 48 πόντους στη Ligue 1 αυτή τη σεζόν. Θα τερματίσει αυτή την σεζόν στην 11η ή 12η θέση του πίνακα, την καλύτερη της κατάταξη στον 21ο αιώνα, ξεπερνώντας τη 14η θέση του 2019-20.

*Η Μπορντό είναι πιθανό να φύγει από τη Ligue 1 μετά από 30 συνεχόμενες σεζόν στην πρώτη κατηγορία – μόνο η Παρί (48) και η Λυών (33) έχουν μεγαλύτερο σερί. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος θα τερματίσει στην τελευταία τριάδα της Ligue 1 από το 1959-60 (20η), βάζοντας τέλος στις 58 συνεχόμενες σεζόν χωρίς αγωνιστικό υποβιβασμό.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΜΠΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Την αδικεί η ήττα με 4-2 εκτός έδρας από την Μονακό την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εξαιρετική στο πρώτο μέρος όπου έβαλε πολύ δύσκολα στους Μονεγάσκους (0-2) αλλά το 1-2 του 44′ έδωσε νέα ώθηση στην γηπεδούχο, που στην επανάληψη κυριάρχησε και έφτασε στην ανατροπή. 

Ο ουτοπικός στόχος που είχε θέσει για είσοδο στην πρώτη δεκάδα, χάθηκε και μαθηματικά. Αυτό όμως ουδόλως την απασχολεί, αφού σήμερα λέει αντίο στην πιο πετυχημένη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Η ικανοποίηση μεγάλη, την ίδια ώρα που ο σύλλογος συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας. Εορταστική αναμένεται η ατμόσφαιρα στο γήπεδό της.

«Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος γιατί, όπως γνωρίζετε, κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών πίστευα πολύ στην πρώτη δεκάδα. Το είχα πει στους παίκτες και πραγματικά πίστευα ότι όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα με την Μπορντό», η οπτική του Ντε Ζακαριάν.

Εξέτισε και επιστρέφει ο ακραίος επιθετικός Καστίγιο (18/0), μάλλον δεν προλαβαίνει ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ονορά (34/11), τραυματίας ο πλάγιος μπακ Φοσυριέ (16/0).

Μπρεστ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΟΡΝΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Καταδικαστική η εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Λοριάν (0-0) την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είχε περισσότερη όρεξη αλλά προσέγγισε το ματς με πολύ φόβο, άγχος και νευρικότητα λόγω του διακυβεύματος του. Έχασε ορισμένες ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα με κύριο εκφραστή τον Κορεάτη φορ Χουάνγκ.

Το αποτέλεσμα αυτό ουσιαστικά την έστειλε στην Β’ κατηγορία για πρώτη φορά μετά από μία τριανταετία, αφού για να παραμείνει σε αυτή οι πιθανότητες είναι πλέον καθαρά μαθηματικές. Εικόνες διάλυσης για την Μπορντό, που πέρσι σώθηκε μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η σεζόν, αλλά φέτος τίθεται νέο διοικητικό θέμα. Ο πρόεδρος Λόπεζ δεν έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες και πολλοί χορηγοί της ομάδας εγκαταλείπουν. Μέσα σε αυτό το τοξικό κλίμα, η επόμενη μέρα μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιη.

«Θα χρησιμοποιηθούν ορισμένοι νεαροί παίκτες της ομάδας. Είναι σημαντικό να αισθάνονται πως είναι το μέλλον της Μπορντό. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε στο ματς με την Μπρεστ», τόνισε ο τεχνικός Γκιόν πριν από το σημερινό παιχνίδι.

Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Μενσά (23/0). Παραμένει εκτός ο στόπερ Γκρέγκερσεν (24/1), ο μέσος Σισοκό (7/0) και ο κίπερ Κοστίλ (25/0). Σοβαρά τραυματίες ο μεσοεπιθετικός Ελίς (20/9) και ο δεξιός μπακ Πεμπελέ (26/1).

Μπορντό Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 3,5

*Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (0-2-4)

ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΟΡΝΤΟ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ