41η αγωνιστική (προτελευταία)

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Χιρόνα δεν έχει υποστεί ήττα από τη Μιραντές στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Μιραντές – Χιρόνα 1-2

ΧΙΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 12’ ο Γκραγέρα σκόραρε για το 1-0, όμως στο 22’ ο Στουάνι ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 44’ ο Τζούρτζεβιτς έκανε το 2-1 και παράλληλα διαμόρφωσε από το πρώτο μέρος το τελικό αποτέλεσμα.

H Χιρόνα δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν (2-1) η οποία μάχεται για την εξασφάλιση της παραμονής και καλείται να ρεφάρει, ώστε να παραμείνει στην εξάδα των πλέι οφ ανόδου και να έχει την τύχη στα χέρια της ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Η ομάδα του Μίτσελ ηττήθηκε για δεύτερο σερί ματς στο πρωτάθλημα και έδωσε δικαιώματα με τρεις συνολικά στα πρόσφατα πέντε ματς. “Χρειαζόμαστε ψυχή, πάθος και υπερηφάνια για το προσεχές παιχνίδι”, ανέφερε ο Καταλανός προπονητής, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Χιρόνα έως το 2024. Το θετικό για το ματς της προτελευταίας αγωνιστικής, είναι ότι εξέτισε και επιστρέφει στην αποστολή ο βασικός Άλεξ Μπαένα. Από την άλλη, είναι δεδομένα εκτός οι Βίκτορ Σάντσεθ, Χουνκά και Νταρίο Σαρμιέντο. Αμφίβολος ο Χουάνπε.

Χιρόνα Στατιστικά

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 12/20 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΜΙΡΑΝΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 4-0 εντός έδρας, εναντίον της Ιμπίθα, για το πρωτάθλημα. Ο Ρικέλμε με δύο τέρματα στο 21’ και στο 34’ έκανε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 64’ ο Μεσεγκέρ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 74’ ο Γκαρίδο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μιραντές δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο πλέον στο πρωτάθλημα, καθώς εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε από το να συντρίψει την Ιμπίθα (4-0) εντός έδρας για την 40η αγωνιστική, με τον αντίπαλο να είναι επίσης χωρίς κίνητρο. Πρώτη νίκη έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες για την ομάδα του Ετσεμπερία, στις οποίες δεν είχε καν πετύχει γκολ. Στην τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Φουενλαμπαράδα και θα έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον κόσμο της με ένα καλό αποτέλεσμα και εμφάνιση. Όσον αφορά την αποστολή, το νέο πρόβλημα είναι η ποινή του Σέρχιο Καμέγιο. Είναι εκτός επίσης, οι τραυματίες Χελαμπέρτ και Σιμόν Μορένο. 

Μιραντές Στατιστικά

*5 σερί παιχνίδια έληξαν με No Goal

*6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 11/20 ματς εκτός έδρας

Χιρόνα – Μιραντές στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ