8η αγωνιστική

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΕΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Έρεμπρο, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (29′, 85′), για να μειώσει απλά με τον Πάβιτς, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες μετρούσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία, η Έστερ έμεινε και πάλι με άδεια χέρια. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σερντάν Τούφεγκτζιτς φιλοξενήθηκε από την Έρεμπρο, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-1. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές και από τις δυο πλευρές, πριν μειώσει απλά στα τελευταία λεπτά, για το τελικό αποτέλεσμα. Παραμένει ε΄τσι στους 13 βαθμούς μετά από επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Έστερ Στατιστικά

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Εσκιλστούνα, για το πρωτάθλημα. Παρότι βρέθηκε πίσω στο 34ο λεπτό, εν τέλει έκανε την ανατροπή με τα τέρματα των Μπαφόε (πεν. 45’+2) και Καρίμ (60′).

Από την πέμπτη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Χάλμσταντ. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Μάγκνους Χάγκλουντ υποδέχθηκε την Εσκιλστούνα, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Παρότι βρέθηκε πρώτη πίσω στο σκορ, στην πορεία είχε τον έλεγχο του αγώνα, απειλούσε περισσότερο και πετυχαίνοντας δυο τέρματα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή του σκορ. Με τη ψυχολογία να είναι στα ύψη, θα προσπαθήσει απόψε να αποσπάσει και πάλι κάτι το θετικό. Αρκετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, για ακόμη μια φορά.

Χάλμσταντ Στατιστικά

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Έστερ – Χάλμσταντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ