5η αγωνιστική – Φάση ομίλων

*Οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου προκρίνονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ η τρίτη συνεχίζει στο Κόπα Σουδαμερικάνα.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων 2) Καλύτερη επίθεση 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση 4) Κατάταξη στην CONMEBOL.

*Α’ Γύρος: Αμέρικα Μινέιρο – Ντεπόρτες Τολίμα 2-3

Δείτε τα Προγνωστικά Copa Libertadores

ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο την Ενβιγάδο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 41’ ο Ερνάντες σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι για το 0-1 των φιλοξενούμενων, που ήταν και στο σκορ του πρώτου μέρους. Στις καθυστερήσεις ο Πλάτα ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ντεπόρτες Τολίμα μπορεί να μη χάνει εύκολα, ωστόσο, είναι δεν κερδίζει και εύκολα το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Ενβιγάδο (1-1), σ’ ένα ματς που ουσιαστικά έσωσε το βαθμό στο φινάλε. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Κολομβίας, τελευταία νίκη ήταν επί της Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε με σκορ 1-0 εντός έδρας, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου και έχει ελπίδες ακόμα και για την πρωτιά. Παραμένουν εκτός οι Μοσκέρα και Χουάν Ανγκούλο, ενώ δεν υπολογίζεται επίσης ο μέσος Ρίος. 

Ντεπόρτες Τολίμα Στατιστικά

*4 σερί παιχνίδια είχαν under 2.5 γκολ

*6/10 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*Δέχεται γκολ σε 7/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κοριτίμπα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 39’ αποβλήθηκε ο Ιάγο Μαϊδάνα για λογαριασμό των φιλοξενούμενων και στο 39’ ο Αντρέι σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο ματς, δίνοντας τη νίκη στην Κοριτίμπα. 

Η Αμέρικα Μινέιρο δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Κοριτίμπα (1-0) για το πρωτάθλημα Βραζιλίας και υπέστη ήττα έπειτα από δύο διαδοχικές επιτυχίες. Είναι στο μέσο της κατάταξης στη Serie A και έχει παρουσιάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και τα αποτελέσματά της. Όσον αφορά το Κόπα Λιμπερταδόρες, δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη με το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών και δικαιολογημένα βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ. Μόλις μία ισοπαλία το θετικό αποτέλεσμα, φαντάζει πολύ δύσκολη ακόμα και η κατάληψη της τρίτης θέσης για την πρόκριση στο Σουδαμερικάνα. 

Αμέρικα Μινέιρο Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με N/G

*6/10 παιχνίδια είχαν over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 5/10 τελευταία εντός

Ντεπόρτες Τομίλα – Αμέρικα Μινέιρο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ