Οι Γερμανοί ξανάρχονται… στο Γουέμπλεϊ

Ανανεώθηκε:
θαναηλακησ προγνωστικα στοιχηματοσ 140522

Hμιτελικός κυπέλλου, προτελευταία αγωνιστική Πρέμιερ Λιγκ και μπαράζ στην Τσάμπιονσιπ. Ποδοσφαιρικός οργασμός στην Αγγλία και φουλ αγωνιστική δράση στο Σάββατο μας, αν προσθέσουμε και την δική μας καυτή προτελευταία αγωνιστική στα πλέι-οφ, όπου τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κρίνονται στα ματς Άρης – ΑΕΚ και ΠΑΟ – Γιάννινα. Σαφώς, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι θα παρακολουθήσουν τη μάχη της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ. Η 19η«Γερμανική» μονομαχία του Κλοπ με τον Τούχελ, δυόμισι μήνες μετά την προηγούμενη, πάλι στο Γουέμπλεϊ! Αμφίρροπο ματς αναμένεται και στον πρώτο ημιτελικό της Νότιγχαμ με την Σέφιλντ στο «Μπράμαλ Λέιν», αλλά η στήλη εντόπισε πιθανά κέρδη σε προγνωστικά στοιχήματος, σε Ιταλία και Γερμανία.  

Τσέλσι – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Η ώρα του τελικού για το θρυλικό Κύπελλο Αγγλίας, είναι το παιχνίδι που όλοι θέλουμε να δούμε σήμερα. Φαβορί θεωρείται η Λίβερπουλ, που έχει ήδη ένα κύπελλο στα χέρια της φέτος! Ο λόγος για το Λιγκ Καπ, όπου στον τελικό του Φεβρουαρίου, αντιμετώπισε και πάλι την Τσέλσι, την οποία νίκησε στα πέναλτι 11-10! Ήταν συναρπαστική η διαδικασία μιας και εκτελέστηκαν συνολικά 22 πέναλτι! Οι «μπλε» συνεπώς, κατεβαίνουν στον τελικό με τη ρεβάνς στο μυαλό τους, αλλά και για να κλείσουν τη χρονιά με ένα ακόμη τρόπαιο, μετά το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, του Αυγούστου.

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Νικητής τροπαίου Λίβερπουλ ➡ 1.57
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ έχει να κερδίσει την Τσέλσι σε κανονική διάρκεια παιχνιδιού από τον Σεπτέμβριο του 2020. Από τότε, έχουν αναμετρηθεί 4 φορές και έχουν έρθει 3 φορές ισόπαλοι, ενώ μία φορά βγήκε νικήτρια η Τσέλσι. Τώρα, οι «κόκκινοι» είναι πιο φορμαρισμένοι. Είναι αήττητοι σε 15 παιχνίδια και μόλις στα 3 από αυτά έχουν φέρει ισοπαλία. Η Τσέλσι από την άλλη διανύει μια μέτρια περίοδο και στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Παρόλα αυτά ένας τελικός είναι πάντα απρόβλεπτος και μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα!

Βερόνα – Τορίνο Προγνωστικά

Είναι το πρώτο χρονικά, τυπικής διαδικασίας παιχνίδι, στην προτελευταία αγωνιστική της Ιταλίας. Οι δύο αντίπαλοι, γειτονεύουν στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας κι αυτός είναι κι ο στόχος τους. Να μείνουν εκεί. Στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, κάνουν και παράλληλη πορεία, με ακριβώς ίδια αποτελέσματα, στα οποία και σκόραραν και δέχτηκαν γκολ με εξαίρεση την πρόσφατη εντός έδρας ήττα της Τορίνο από τη Νάπολι με 1-0, το περασμένο Σάββατο. Την Κυριακή, έχασε και η Βερόνα με τη σειρά της, από τη Μίλαν με 3-1, εντός έδρας κι αυτή.

Βερόνα – Τορίνο: «Χ» ➡ 3.50
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει και η Κροατική κόντρα των πάγκων, μεταξύ Τζούριτς και Τούντορ, που μπορεί να αποδειχτεί και φιλική, λόγω του χαρακτήρα του αγώνα. Φαντάζομαι πάντως, πως η Βερόνα, επειδή παίζει το τελευταίο της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, δεν θα ήθελε με τίποτα να αποχαιρετήσει με ήττα. Πέρυσι, ξανάπαιξαν Μάϊο, πάλι στη Βερόνα, με την Τορίνο να κινδυνεύει κι ήρθαν 1-1. Ήταν η 3η σερί ισοπαλία τους με 1-1, μέχρι που εφέτος στον πρώτο γύρο, η Τορίνο νίκησε με 1-0, αλλά η Βερόνα έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 25’. Με χαλαρή διάθεση πλέον, νομίζω πως θα δούμε γκολ εκατέρωθεν.

Αρμίνια – Λειψία Προγνωστικά

Από τις 5 νίκες που έχει κάνει εφέτος, η ήδη υποβιβασμένη Αρμίνια, η μία ήταν στη Λειψία! Είναι κι αυτός ένας λόγος για τους φιλοξενούμενους, να πάρουν τη νίκη σήμερα στο Μπίλεφελντ. Ο πιο σοβαρός όμως, είναι ότι τη χρειάζονται για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η 5η Φράιμπουργκ, βρίσκεται 2 βαθμούς πιο κάτω και τους απειλεί. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι δυο τους θα αναμετρηθούν στον τελικό του κυπέλλου σε 2 εβδομάδες.

Αρμίνια – Λειψία: σκόρερ Ενκουνκού ➡ 1.72
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Τεντέσκο έχει κάνει καταπληκτικό β΄ γύρο και πιστεύω θα μπει με φόρα για να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση νίκη και να διασκεδάσει ταυτόχρονα τις εντυπώσεις, από τον αποκλεισμό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Αρμίνια αποχαιρετά την κατηγορία στο γήπεδο της, μπροστά στο κόσμο της και ίσως δυσκολέψει λίγο τη Λειψία. Με τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος όμως και με μόλις 2 βαθμούς, από τα μέσα του Φλεβάρη, δεν μπορεί να ζητήσει κάτι περισσότερο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τσέλσι Λίβερπουλ: Νικητής τροπαίου Λίβερπουλ ➡ 1.57

Τσέλσι Λίβερπουλ: G / G ➡ 1.72

FUN BET: Λίβερπουλ στα πέναλτι ➡ 12.00

Βερόνα – Τορίνο: G / G1.66

Βερόνα – Τορίνο: «Χ» ➡ 3.50

Αρμίνια – Λειψία: «2» ημίχ. / «2» τελικό ➡ 1.72

Αρμίνια – Λειψία: σκόρερ Ενκουνκού ➡ 1.72

Τσέλσι – Λίβερπουλ: G / G ➡ 1.72
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: