*9η αγωνιστική των πλέι άουτ

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα και με περιορισμένο αριθμό θεατών (το 85% της χωρητικότητας του γηπέδου).

*Στην κανονική διάρκεια: ΠΑΕΕΚ – Ομόνοια 1-0, Ομόνοια – ΠΑΕΕΚ 2-1

*Στα πλέι άουτ: Ομόνοια – ΠΑΕΕΚ 4-2

ΠΑΕΕΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-3 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 (23′, πεν. 49′, 63′) και παρότι μείωσε προσωρινά με τον Βαρέλα στο 66′, τέσσερα λεπτά αργότερα είδε την αντίπαλό της να πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα. Στην πορεία μείωσε δις, με τους Κούρο (76′) και Μπάμπιτς (90′). Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, με τον Φραγκέσκου να αποβάλλεται για την ΠΑΕΕΚ στο 69ο λεπτό.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και 21 παιχνίδια η ΠΑΕΕΚ, έχοντας έξι ισοπαλίες και 15 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάκη Σεργίδη φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην έδρα του οποίου γνώρισε την ήττα με 4-3. Έπαιξε με αρκετές αλλαγές, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια.

Διατηρείται έτσι τελευταία θέση, έχοντας υποβιβαστεί και τυπικά από την κατηγορία, γεγονός που δεν της δίνει κάποιο κίνητρο στα δυο παιχνίδια που έχουν απομείνει. Έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, έχοντας ανακοινωθεί ήδη η πρόσληψη του Χρύση Μιχαήλ για την τεχνική ηγεσία. Εκτίει τιμωρία του ο Φραγκέσκου, που αποβλήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Μάρκος Χαραλάμπους όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στη Δόξα Κατωκοπιάς.

ΠΑΕΕΚ Στατιστικά

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί της ΑΕ Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (7′, 62′), για να ισοφαρίσει ισάριθμες με τους Παπουλλή (πεν. 49′) και Ασάντε (68′), επικρατώντας εν τέλει με το τέρμα του Σέποβιτς στο 88ο λεπτό.

Αήττητη παραμένει εδώ και επτά παιχνίδια η Ομόνοια, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική των πλέι άουτ, η ομάδα του Νιλ Λένον υποδέχθηκε την ΑΕ Λεμεσού, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-2. Χωρίς άγχος και οι δυο πλευρές, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αμφότερες, ωστόσο η Ομόνοια είχε καλή αντίδραση για να επικρατήσει, παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ.

Διατηρείται έτσι σταθερά στην κορυφή αυτού του μίνι πρωταθλήματος, παρότι δεν έχει κάποιο κίνητρο, με το μυαλό να είναι ξεκάθαρα στο τελικό του κυπέλλου (25/05). “Δεν υπάρχει κάτι να χαθεί. Θα υπάρχει παιχνίδι με ρυθμό και ίσως κοιτάξουμε να χτίσουμε για την επόμενη χρονιά. Περιμένω το παιχνίδι να είναι ανταγωνιστικό. Η ΠΑΕΕΚ θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την περηφάνια στις τάξεις της πριν από το τέλος της σεζόν”, δήλωσε ο Ιρλανδός τεχνικός για το σημερινό παιχνίδι.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ζόρντι Γκόμεθ, Κούσουλος και Λέσγιακς, ο δεύτερος λογικά θα προλάβει τον τελικό του κυπέλλου, ενώ απουσιάζει και ο τιμωρημένος Γιούστε. Αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ζαχαρίου, που προπονείται κανονικά και πάλι.

Ομόνοια Στατιστικά

*Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΠΑΕΕΚ – Ομόνοια στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ