Τελευταία αγωνιστική

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας, η τελική κατάταξη καθορίζεται από τη διαφορά τερμάτων των ομάδων.

*Α’ Γύρος: Χαβέλσε – Βάλντχοφ Μανχάιμ 1-2.

ΒΑΛΝΤΧΟΦ ΜΑΝΧΑΙΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Βέχεν, για την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο 1ο ημίχρονο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28′, για να δεχθεί την ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα. Κυριάρχησε στο β’ μέρος, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, με το 1-1 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (2-1-0), αποτυγχάνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στα τρία. Βρίσκεται στο κυνήγι της 4ης θέσης, που δίνει εισιτήριο για το κύπελλο της επόμενης σεζόν. Χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από το Μόναχο 1860 και την Όσναμπρικ για να μπει εκείνη σφήνα στην τετράδα. Μετράει 2 νίκες στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της.

Τραυματίες οι Εκιντσιέρ και Λεμπό. Τιμωρημένος ο Μαρτίνοβιτς.

Βάλντχοφ Μανχάιμ Στατιστικά

*3 συνεχόμενα g/g.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΧΑΒΕΛΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Όσναμπρικ, για την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και την ίδια να έχει 10 (!)σουτ εντός εστίας, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, με το τελικό 0-1 να διαμορφώνεται στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Βρίσκεται ουσιαστικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας γνωρίσει τον υποβιβασμό εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια της μετράει μόλις 1 νίκη.

Τραυματίες οι Τσίτσεκ, Ντούκερ και Χένσχελ.

Χαβέλσε Στατιστικά

*N/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΑΛΝΤΧΟΦ ΜΑΝΧΑΙΜ – ΧΑΒΕΛΣΕ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ