*7η αγωνιστική

ΛΟΝΤΡΙΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Λοντρίνα έχασε με 4-0 εκτός έδρας από την Μπαϊα, σε έναν αγώνα που τελείωσε γι’ αυτήν πολύ γρήγορα, χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά σε κάποιο σημείο του αγώνα. Βρέθηκε να χάνει 2-0 σχεδόν στο πρώτο ημίχρονο, από δύο γκολ του Ρίλντο στο 5’ και στο 11’, ο Ντάνιελ στο 36’ έκανε το 3-0, με τον Μάρκος Αντόνιο στο 60’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λοντρίνα γνώρισε την πιο «βαριά» της ήττα μέχρι στιγμής μέσα στο 2022, χάνοντας με 4-0 εκτός έδρας από την Μπαϊα. Και έχει περιοριστεί στην πρώτη της νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, που ήρθε στο γήπεδό της, χωρίς να έχει κερδίσει σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια, με τρεις ήττες. Και εντός παραμένει αήττητη στον θεσμό, με δύο ισοπαλίες έπειτα από τη νίκη της πρεμιέρας, ενώ γενικώς δεν χάνει στα έξι τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της.

Είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο -1 συγκεκριμένα από τις θέσεις παραμονής.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο επιθετικός Ματέους Λούκας, ο τερματοφύλακας Βίκτορ Σόουζα και οι μέσοι Γκάμπριελ Ονόριο, Πέντρο Κάτσο, ενώ τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Γκάμπριελ Σάντος.

Λοντρίνα Στατιστικά

*Εχει δύο σερί over 2,5

* Eχει 6/10 under 2,5 εντός έδρας το 2022

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρούσκε έφερε 0-0 εντός έδρας με την Σαπεκοένσε, σε έναν αγώνα όπου ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ στο δεύτερο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις.

Η Μπρούσκε αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Σαπεκοένσε, παραμένοντας για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα χωρίς γκολ και κατ’ επέκταση χωρίς νίκη. Αλλά μακριά από την έδρα της έχει 3/3 ήττες στο εθνικό πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας τέσσερις σερί αγώνες χωρίς να έχει κερδίσει.

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας οριακά πιο κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, στο +2 για την ακρίβεια, απ’ ότι στην πρώτη τετράδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν άνοδο, στο -3 συγκεκριμένα.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Ιανσόν, Σάντρο, Εβερτον Αλεμάο, οι μέσοι Αλβάρο, Γκάμπριελ Ταλάρι και οι επιθετικοί Φερναντίνιο, Zουλιάνο, Κάιο Νούνιες, Λούκας Σίλβα. Και τιμωρημένος είναι ο έμπειρος μέσος Ροντόλφο Ποτιγκάρ.

Μπρούσκε Στατιστικά

*Εχει 10/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, τρία σερί στα πιο πρόσφατα.

* Εχει 7/11 G/G εκτός έδρας

Λοντρίνα – Μπρούσκε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ