6η αγωνιστική

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΣΕΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Τομπένσε, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα στο 34′ με τον Λίμα και στο 83′ ο Νίνο Παραΐμπα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σεαρά. Το βράδυ της Τετάρτης, η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ υποδέχθηκε την Τομπένσε, για τους “32” του κυπέλλου, κόντρα στην οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-0. Αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με το 0-2, με το οποίο είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, της χάρισε και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρωτάθλημα τώρα, προέρχεται από τρεις σερί ήττες, κόντρα σε Μποταφόγκο (1-3 εντός), Μποταφόγκο (0-1 εντός) και Ατλέτικο Παραναένσε (1-0 εκτός). Πλήγμα για τον Ντοριβάλ η απουσία του Ροντρίγκο Λιντόσο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα μείνει εκτός. Αρκετά και τα προβλήματα απουσιών της.

Σεαρά Στατιστικά

*No Goal τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Άλτος, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα στο 59′ με το εύστοχο πέναλτι του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βίκτορ Ούγκο στο 86ο λεπτό.

Μετά από δυο παιχνίδια, έχοντας από μια ισοπαλία και ήττα, η Φλαμένγκο πανηγύρισε και πάλι. Για την ακρίβεια, μεσοβδόμαδα η ομάδα του Πάουλο Σόουζα υποδέχθηκε την Άλτος, για τους “32” του κυπέλλου, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Κάπως έτσι πήρε και την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας πάρει τη νίκη 1-2 και στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα τώρα, δεν έχει επικρατήσει σε κάποια από τις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, μετρώντας κατά σειρά μια ισοπαλία και δυο ήττες, χωρίς να έχει πετύχει και κάποιο τέρμα. Γεγονός που καθιστά ήδη υπό πίεση τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις άμεσα. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για ακόμη μια φορά.

Φλαμένγκο Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σεαρά – Φλαμένγκο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ