*Πλέι-οφ Προβιβασμού/Υποβιβασμού.

*Ημιτελικός, πρώτος αγώνας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Θα υπάρξει επαναληπτικός στην έδρα της Άρμπροουθ (13 Μαϊου).

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Άρμπροουθ-Ινβερνές 0-1.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Ινβερνές-Άρμπροουθ 0-1.

*Αποτέλεσμα τρίτου γύρου: Άρμπροουθ-Ινβερνές 0-0.

*Αποτέλεσμα τέταρτου γύρου: Ινβερνές-Άρμπροουθ 3-0.

ΙΝΒΕΡΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Πάρτικ Θιστλ με σκορ 1-0, στα πλαίσια των ημιτελικών για τα πλέι-οφ προβιβασμού/υποβιβασμού της Τσάμπιονσιπ. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε ο Σάμουελς στο 29’.

Νίκη-πρόκριση για την Ινβερνές απέναντι στην Πάρτικ Θιστλ. Κατάφερε να εκμεταλλευτεί πλήρως τους κενούς χώρους που άφησαν οι φιλοξενούμενοι, στην προσπάθειά τους να βρουν το γκολ που θα τους έδινε πιθανότητες πρόκρισης, παίρνοντας το προβάδισμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στην επανάληψη έχασε αρκετές ευκαιρίες ώστε να «καθαρίσει» το ματς, αλλά εν τέλη το σκορ παρέμεινε ίδιο.

Την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο συνολικό σκορ έχει σήμερα, καθώς, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αλλά και το γεγονός ότι η αντίπαλός της δεν έχει αγωνιστεί από τα τέλη του Απρίλη. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε στους δύο αγώνες των προημιτελικών, καθώς σκοράρει με τρομερή συνέπεια, ενώ παράλληλα αμυντικά είναι σταθερή και διατηρεί σε αρκετές περιπτώσεις το μηδέν στα μετόπισθεν. Μπροστά στο κοινό της έχει δείξει εξαιρετική εικόνα το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε σερί νίκες, έχοντας μάλιστα δεχθεί μόλις 1 γκολ. Φυσικά είναι αρκετά πιο έμπειρη από την αντίπαλό της, αφού έχει βρεθεί αρκετές φορές σε παρόμοιες καταστάσεις για να ανέβει στην Πρέμιερσιπ.

Ινβερνές Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μόρτον, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Τόμσον στο 16’ και το 2-0 ο Κρέιγκεν στο 78’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ΜακΚένα στο 85’.

Με πολύ καλή εμφάνιση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της σεζόν η Άρμπροουθ κόντρα στη Μόρτον. Είχε την υπεροχή από το πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ πριν τη λήξη του. Στο δεύτερο ημίχρονο διατήρησε την πίεσή της, βρίσκοντας και πάλι δίχτυα, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Αμυντικά δεν δέχθηκε πίεση σχεδόν καθόλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διατηρώντας αρκετά εύκολα το μηδέν παθητικό.

Θετικό αποτέλεσμα θέλει να αποσπάσει στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί από τα τέλη του Απρίλη, δεν αναμένεται να είναι πίσω στο θέμα του ρυθμού αγώνα. Φυσικά έχει απέναντί της έναν πολύ δύσκολο και έμπειρο σε τέτοιες καταστάσεις αντίπαλο, αλλά η εικόνα της φέτος έχει δείξει πως είναι ικανή να περάσει ακόμα και από αυτές τις έδρες. Παρ’ όλα αυτά στις τελευταίες εξόδους της δεν έδειξε την ικανότητά της να απειλήσει την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας μόλις 2 φορές δίχτυα, όμως σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε το μηδέν στην εστία της.

Άρμπροουθ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ινβερνές – Άρμπροουθ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ