Το Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ παίρνει τον τζίρο

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα φώτα πέφτουν στον ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα με τη δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ. Ας εξετάσουμε πιο κάτω τη μεταβολή στις αποδόσεις και πώς κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Μεταβολές αποδόσεων

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες και το Αμέρικα Μινέιρο – Ατλέτικο Μινέιρο υπάρχει σημείο σε πτώση. Είναι το διπλό, καθώς έχει ανοίξει στο 1.83 και πλέον έχει κατέβει στο 1.53.

Προχωράμε στο Κόπα Σουνταμερικάνα και το Κουιαμπά -Ρασίνγκ. Εδώ πέφτει και πάλι το διπλό, μιας και είχε ξεκινήσει από απόδοση 2.80 και πλέον έχει αγγίξει το 2.50.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, πρώτο έρχεται με διαφορά στους τζίρους το Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στα 437.575 € έχει φτάσει το ποσό του και το 56% έχει στοιχηματιστεί στο διπλό των “ρεντς”.

Επόμενο είναι το Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ για την Τσάμπιονσιπ. 119.600 € έχει μαζέψει, με το 42% εξ αυτών να έχει πονταριστεί στον άσο.

Ακολουθεί το Μπρισμπέιν Ρόαρ – Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς για την Α’ Αυστραλίας. Στα 86.050 € έχει φτάσει ο τζίρος του και το 40% έχει κατευθυνθεί στο διπλό.

Δείτε τους σημερινούς τζίρους εδώ