Τρελά πονταρίσματα σε Τότεναμ και Γιουβέντους

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Με τα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν μπει στην τελική ευθεία, οι “μάχες” για το πρωτάθλημα και την παραμονή έχουν πάρει φωτιά. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ενώ ντέρμπι έχουμε και στα πλέι οφ της Super League. Ας εξετάσουμε πιο κάτω τη μεταβολή στις αποδόσεις και πώς κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Μεταβολές αποδόσεων

Στη Β’  Ισπανίας πάμε αρχικά και το Αμορεμπιέτα – Φουενλαμπράδα. Εδώ ο άσος υποχωρεί, έχοντας καταγράψει κάθοδο περίπου 27%. Είχε ανοίξει σε απόδοση 2.20 και πλέον έχει φτάσει το 1.62.

Στο πρωτάθλημα Βολιβίας και την αναμέτρηση Ουνιβερσιτάριο – Μπλούμινγκ. Από το 2.75 ο άσσος έχει πέσει πια στο 2.10.

Επόμενη στάση είναι η Β’ Πορτογαλίας και το παιχνίδι Ρίο Άβε – Κάσα Πία. To διπλό εδώ υποχωρεί, καθώς άνοιξε στο 3.40 και έχει πέσει στο 2.60.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στην κορυφή της λίστας τζίρων βρίσκεται το Τότεναμ – Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ. Έχει συγκεντρώσει 443.029€ και το 72% εξ αυτών έχει πονταριστεί στον άσσο.

Ακολουθεί το Γιουβέντους – Βενέτσια για τη Σέριε Α. Έχει μαζέψει 389.632 € και από αυτά το 78% έχει στοιχηματιστεί στον άσσο.

Επόμενο είναι το Έβερτον – Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό το ματς, το ποσό ανέρχεται στα 358.001 € και το 57% έχει κατεύθυνση τη νίκη των “μπλε”.

Δείτε τους σημερινούς τζίρους εδώ