NBA: Θα ΄ναι σα να μπαίνει η άνοιξη!

Vennes_Betarades
Γιώργος Βεννές
Ανανεώθηκε:
σκουντης προγνωστικα μπασκετ 280422

Καλησπέρα και καλό μήνα friends! Χθες κλείσαμε με 2/3, ενώ ο Απρίλιος ήταν μακράν ο καλύτερος μήνας μας, δείχνοντας και φέτος ότι μας αρέσουν τα πλέι-οφ. Συνεχίζουμε δυνατά, με 3 σημεία εδώ, ενώ στο Discord, έχουμε δώσει ήδη 3 επιπλέον πικς.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

[20:00] ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Σέλτικς σκούπισαν τους Νετς στον 1ο γύρο με 4-0, έχοντας φιλοδοξίες για την συνέχεια με βασικό όπλο την άμυνα τους. Πρωταγωνιστής ήταν ο Τέιτουμ που μέτρησε κατά μέσο όρο 29,5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 7,3 ασίστ. Οι Μπακς πέρασαν από τους Μπουλς με 4-1, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία καθώς οι ταύροι δεν μπόρεσαν πότε να παίξουν στο επίπεδο των Μπακς. Κορυφαίος για τα ελάφια δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη που μέτρησε κατά μέσο όρο 28,6 πόντους, 13,4 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ. Πλήρεις θα αγωνιστούν απόψε οι Σέλτικς, ενώ για τους Μπακς εκτός παραμένουν Μίντλετον και Χιλ.

Οι Σέλτικς, στα πλέι-οφ, ευστοχούν σε 29 δίποντα ανά αγώνα, ενώ δέχονται 28. Οι Μπακς, από την άλλη, μετράνε 26.5 εύστοχα δίποντα ανά ματς και οι αντίπαλοί τους 26. Στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, που έγινε φέτος, που έλειπε πάλι ο Μίντλετον, οι 2 ομάδες ευστόχησαν σε 63 δίποντα, επιβεβαιώνοντας εύκολα το συγκεκριμένο όριο. Θα πάμε με Over 52.5 δίποντα στο 1.87.

[22:30] ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ – ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Οι Γκρίζλις επικράτησαν με 4-2 των Τίμπεργουλβς, περνώντας έτσι στους ημιτελικούς της δύσης μετά από 7 ολόκληρα χρόνια. Οι 2 παίχτες που ξεχώρισαν για τις αρκούδες ήταν οι Μπέιν (μ.ο 23,5 πόντους) και Μοράντ (μ.ο 21,5 πόντους, 8,7 ριμπάουντ και 10,5 ασίστ). Οι Γουόριορς πέρασαν το εμπόδιο των Νάγκετς με 4-1, χάρη στην φοβερή χημεία που έχουν σαν σύνολο και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας επιθετικά. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κάρι που είχε κατά μέσο όρο 28 πόντους και 5,4 ασίστ, με τους Τόμσον (μ.ο 22,6 πόντους) και Πουλ (μ.ο 21 πόντους και 5,4 ασίστ) να ακολουθούν. Για τους Γουόριορς εκτός παραμένει ο Ιγκουαντάλα, ενώ για τους Γκρίζλις αμφίβολοι είναι Άνταμς και Γουίλιαμς.

Οι Γουόριορς, στα πλέι-οφ, μαζεύουν 36 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ οι Γκριζλίς επιτρέπουν 40. Στις 2 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, που έγιναν φέτος, με τον Γκριν παρών, οι Γουόριορς μάζεψαν συνολικά 87 ριμπάουντ (39 και 48), δηλαδή 43.5 μέσο όρο ανά παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας το συγκεκριμένο όριο και τις 2 φορές. Στα θετικά ότι οι Γκρίζλις είναι η πιο γρήγορη ομάδα στα πλέι-οφ, σε αντίθεση με τους Νάγκετς, που αντιμετώπισαν οι Γουόριορς, στον πρώτο γύρο. Θα πάμε με Γουόριορς over 38.5 ριμπάουντ στο 1.80.

Οι Γκρίζλις, στα πλέι-οφ, μοιράζουν 26 ασίστ ανά αγώνα, ενώ δέχονται 23. Οι Γουόριορς, από την άλλη, μετράνε 28.5 ασίστ ανά ματς και οι αντίπαλοί τους 25. Στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, που έγινε φέτος και έπαιζε ο Γκριν, για τους Γουόριορς, οι 2 ομάδες μοίρασαν 54 ασίστ, επιβεβαιώνοντας εύκολα το συγκεκριμένο όριο. Θα πάμε με Over 51.5 ασίστ στο 1.72.

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord. 

Βρείτε μας στο: Discord