* 13η Αγωνιστική

* No Goal τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Η Αλντοσίβι κέρδισε στις 3/4 τελευταία επισκέψεις της στην έδρα της Εστουδιάντες!

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Μπραγκαντίνο. Ο Ροχέλ άνοιξε το σκορ στο 54’, ο Μποσέλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 59’.

Συνεχίζει την καταπληκτική της σεζόν η Εστουδιάντες, έφτασε τα 11 παιχνίδια αήττητη (7-4-0) και τα καταφέρνει περίφημα σε διπλό ταμπλό, με εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ στα συνεχόμενα παιχνίδια από τον κόουτς Σιελινσκι.

Την Τρίτη έκανε μία ακόμη πειστική εμφάνιση και πήρε κεφάλι στον όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί απέναντι στην Μπραγκαντίνο από το ημίχρονο, σκόραρε στο ξεκίνημα της επανάληψης από στατική φάση και ξεδιπλώθηκε ακόμη μία φορά εξαιρετικά στην κόντρα, με τον Μποσέλι να κάνει εκπληκτικό τελείωμα για το 2-0. Δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Βραζιλιάνους.

Στο Κόπα ντε λα Λίγκα εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs από την προηγούμενη αγωνιστική, φάνηκε ότι η ομάδα ρολάρει ακόμη και στην Σάντα Φε, όπου ισοφάρισε στο 90+9’ την Κολόν (2-2), παρότι έπαιξε πολύ εναλλακτικό σχήμα.

Με αλλαγές, όχι πολλές, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του και σήμερα ο Σιελίνσκι, αφού ακολουθεί την Τρίτη το παιχνίδι με την Νασιονάλ Μοντεβιδέο.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-2) από την Ουρακάν. Ο Κόκαρο πέτυχε και τα δύο γκολ της Ουρακάν, στο 23’ και το 35’.

Το απίθανο αήττητο σερί της Αλντοσίβι διακόπηκε τη Δευτέρα, αλλά η ομάδα του Παλέρμο παραμένει σε θέση ισχύος για τα playoffs, στο +4 από τους διώκτες της για την 4αδα.

Αγνώριστη αμυντικά στο παιχνίδι με την Ουρακάν, εκτέθηκε πολλάκις και πριν και μετά τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων. Την κολακεύει το τελικό 0-2, επιθετικά δεν έκανε ούτε μία τελική της προκοπής, ενώ η άμυνά της “έμπαζε” και οι αντίπαλοι επιθετικοί έχασαν αρκετές “καθαρές” ευκαιρίες.

Είχε προηγηθεί το 1-1 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, όπου έπαιξε και πάλι αποτελεσματική μαζική άμυνα και 5 σερί νίκες με τρομερή ρέντα!

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Εστουδιάντες – Αλντοσίβι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ