Formula 1 ( Emilia Romagna ) Με πολλές επιλογές στο Ιταλικό Grand Prix

Giannis Poulikidis
Γιάννης Πουλικίδης
Ανανεώθηκε:
Φόρμουλα 1

Μεγάλη μάχη αναμεταξύ των δύο φαβορί στον αγώνα spirnt στην πίστα της Imola . Νικητής της Μονομαχίας ο Max Vesrtappen στο τέλος του αγώνα με τον Μονεγάσκο να τερματίζει στην δεύτερη θέση . Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Sergio Perez , με την Red Bull να δείχνει θετικά σημάδια , σε σχέση με το Albert Park όπου η Ferrari ήταν μπροστά με μεγάλη διαφορά . Στην τέταρτη θέση σκαρφάλωσε ο Carlos Sainz , εκκινώντας από την δέκατη.

Πολύ καλή εμφάνιση είδαμε από την McLaren τερματίζοντας στην πέμπτη θέση με τον Lando Norris και στην έκτη με τον Daniel Ricciardo . Μεγάλη βελτίωση για την ομάδα μετά τους πρώτους αγώνες . Λαμβάνοντας υπόψη ότι στα ελεύθερα δοκιμαστικά 2, δεν πρόλαβαν να λάβουν μέρος λόγω προβλήματος στα μονοθέσια . Στο τέλος των δοκιμαστικών ο Lando Norris βγήκε για έναν αναγνωριστικό γύρο αφού όμως  η καρό σημαία έκανε την εμφάνιση της.

H Mercedes … από το κακό στο χειρότερο. Τα ασημένια βέλη ενώ έδειξαν να βελτιώνονται στα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 , όμως στον αγώνα sprint δεν είδαμε καμία διαφορά . Ο George Russell τερμάτισε στην ενδέκατη θέση και ο Lewis Hamilton στην δέκατη τέταρτη . Δύσκολα τα πράματα για την Mercedes , χωρίς να δείχνει σημάδια βελτίωσης από την αρχή του πρωταθλήματος .

Στην Haas τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά και η ομάδα συνεχίζει να εντυπωσιάζει , καταφέρνοντας να βάλει και τα δύο μονοθέσια στην δεκάδα στον αγώνα Sprint .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Sprint αγώνα

1 Max Verstappen RED BULL RACING
2 Charles Leclerc FERRARI
3 Sergio Perez RED BULL RACING
4 Carlos Sainz FERRARI
5 Lando Norris MCLAREN MERCEDES
6 Daniel Ricciardo MCLAREN MERCEDES
7 Valtteri Bottas ALFA ROMEO FERRARI
8 Kevin Magnussen HAAS FERRARI
9 Fernando Alonso ALPINE RENAULT
10 Mick Schumacher HAAS FERRARI
11 George Russell MERCEDES
12 Yuki Tsunoda ALPHATAURI RBPT
13 Sebastian Vettel ASTON MARTIN ARAMCO MERCEDES
14 Lewis Hamilton MERCEDES
15 Lance Stroll ASTON MARTIN ARAMCO MERCEDES
16 Esteban Ocon ALPINE RENAULT
17 Pierre Gasly ALPHATAURI RBPT
18 Alexander Albon WILLIAMS MERCEDES
19 Nicholas Latifi WILLIAMS MERCEDES
NC Zhou Guanyu ALFA ROMEO FERRARI

H Formula 1 στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά

Ferrari vs Red Bull , με 4 οδηγούς να διεκδικούν το πρώτο σκαλί του βάθρου . Θα είναι ενδιαφέρων ο αγώνας με τις ομάδες να προσπαθούν να βρουν την καλύτερη στρατηγική . Η Ferrari δείχνει ταχύτερη από την Red Bull , όμως η φθορά των ελαστικών είναι μεγαλύτερη από αυτή που πρόσμενε η Scuderia . Με πιο σκληρές γόμες περιμένουμε καλύτερο αποτέλεσμα για την Ιταλική ομάδα στον εντός έδρα αγώνα . Εμείς θα την επιλέξουμε για το νικητήριο μονοθέσιο σε απόδοση 2,20.

Πολύ καλή εμφάνιση είδαμε για την McLaren τερματίζοντας στην 5 και 6 θέση . Με ένα μικρό ποντάρισμα θα επιλέξουμε τον Daniel Ricciardo να τερματίσει στο τοπ 6 σε απόδοση 2,25. Μία ακόμα επιλογή θα δώσουμε στον Αυστραλό οδηγό . Θα τον επιλέξουμε να τερματίσει πιο πάνω από τον teammate του Lando Norris σε απόδοση 2,60.

Ένα μικρό ποντάρισμα θα δώσουμε στην εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο . θα επιλέξουμε ΝΑΙ σε απόδοση 2,50. Η πίστα σε μερικά σημεία είναι πολύ στενή και στην αρχή του αγώνα προσμένουμε μερικά συμβάντα , όπως είδαμε και στον αγώνα sprint αναμεταξύ του Zhou  και του Gasly .

Ο Charles Leclerc κατάφερε εύκολα να βρεθεί μπροστά στον πρώτο γύρο του αγώνα Sprint . Λαμβάνοντας υπόψη και τις κακές εκκινήσεις του Max Verstappen θα επιλέξουμε για πρωτοπόρο στον πρώτο γύρο τον Charles Leclerc σε απόδοση 3,50.

Μία επιλογή θα δώσουμε και στον Mick Schumacher. Ο Γερμανός οδηγός δείχνει σημάδια βελτίωσης , με την Haas να έχει την δυναμική για να παλέψει στην βαθμολογούμενη δεκάδα . Εμείς θα τον επιλέξουμε για το τοπ 10 σε απόδοση 2,20.

Στον αριθμό των καταταγμένων μονοθεσίων στο τέλος τους αγώνα θα επιλέξουμε 16-17 σε απόδοση 2,70. Θα είναι δύσκολος αγώνας για τους οδηγούς και συγκεκριμένα προσμένουμε μερικά συμβάντα στο midfield . Η πίστα με τις εναλλαγές του εδάφους από κατηφόρα σε ανηφόρα , δυσκόλεψε τους οδηγούς , αφού το ξάκρισμα στις στροφές φάνηκε αρκετά ριψοκίνδυνο. Από θέμα αξιοπιστίας , δεν περιμένουμε πολλές εγκαταλείψεις , έχοντας φτάσει στον τέταρτο αγώνα για την φετινή σεζόν .

Τέλος θα δώσουμε μία επιλογή στον Ισπανό οδηγό της Ferrari . Θα επιλέξουμε με ένα μικρό ποντάρισμα για Driver of the Day τον Carlos Sainz σε απόδοση 7,00. Ο Ισπανός έδειξε αποφασισμένος στο Sprint αγώνα και κατάφερε να ανέβει στην τέταρτη θέση μέσα σε λίγους γύρους από την δέκατη . Θα είναι το ιδανικό σενάριο για τον Sainz  να ανακάμψει στον εντός έδρα αγώνα για την  Scuderia .

Από τους Betarades σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή επιτυχία .

Tηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί live την Κυριακή 24/04/22 στις 16:00 από τα κανάλια Cosmote Sports, όσο και από την ΕΡΤ HD.

Δείτε τα Προγνωστικά Formula 1