*4η αγωνιστική

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Βάσκο Ντα Γκάμα έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Σαπεκοένσε, σε έναν αγώνα με λίγες ευκαιρίες, όπου η αντίπαλος της είχε την μεγαλύτερη, με ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, με τον αγωνιστικό χώρο αρκετά «βαρύ» λόγω ισχυρής βροχόπτωσης.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Σαπεκοένσε, σε ένα παιχνίδι που λόγω καιρικών συνθηκών δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική. Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη ισοπαλία, όλες για το εθνικό πρωτάθλημα, ούσα δηλαδή αήττητη σε αυτό, αλλά και χωρίς να έχει πετύχει νίκη!

Συμπλήρωσε πέντε σερί αγώνες που δεν έχει κερδίσει, αλλά στο γήπεδό της έχει τέσσερις σε οκτώ αγώνες, έχοντας χάσει μόνο από τις Μποταφόγκο, Φλαμένγκο, ομάδες που παίζουν σε υψηλότερη κατηγορία στο εθνικό επίπεδο.

Ο προπονητής της, Ζε Ρικάρντο, που ήδη είναι υπό πίεση, προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα σήμερα, χωρίς να πει ποιοι θα είναι αυτοί που θα αγωνιστούν.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Ουλίσες (ΑΜ), Σαραφιόρε (ΜΕ), Λαρανζέιρα (ΜΕ),  Χολς (ΤΕ), χτύπησε και θα λείψει και ο μέσος Ζουνίνιο, αλλά για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Χιλιανός επιθετικός Κάρλος Παλάσιος αν και μάλλον θα βοηθήσει, αν χρειαστεί, από τον πάγκο.

Βάσκο Ντα Γκάμα Στατιστικά

*Εχει τέσσερα συνεχόμενα under 2,5

*Εχει 6/8 under 2,5 εντός έδρας το 2022

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Πόντε Πρέτα κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, σκοράροντας στο 24ο λεπτό με τον Λούκα, έχοντας γλιτώσει από το δοκάρι της λίγο νωρίτερα, αλλά γενικά ήταν αρκετά πιο επιθετική και απειλητική.

Η Πόντε Πρέτα κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, πετυχαίνοντας όχι απλά την πρώτη της νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά και την πρώτη γενικώς, έπειτα από 10 σερί αναμετρήσεις που δεν τα είχε καταφέρει.

Μακριά από την έδρα της έχει αρκετά προβλήματα ως τώρα, έχοντας πετύχει μόνο μία νίκη μέχρι τώρα, σε οκτώ αναμετρήσεις, με έξι ήττες σε αυτό το διάστημα. Και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις πέντε πιο πρόσφατες, έχοντας τέσσερις ήττες.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Λέο Σάντος (ΜΕ), Φαμπίνιο (ΜΕ), Ριμπαμάρ (ΕΠ), Γουέσλεϊ (ΜΕ), χτύπησε και ο Φεσίν (ΜΕ), ενώ λείπει και ο Φαμπρίσιο (ΑΜ) για κάποια οικογενειακά θέματα, ενώ ο Ματέους Ζίσους (ΜΕ) είναι τιμωρημένος για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Πόντε Πρέτα Στατιστικά

*Εχει 5/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 6/8 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας το 2022.

Βάσκο Ντα Γκάμα – Πόντε Πρέτα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ