* 12η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Η Σαν Λορέντσο μετρά τέσσερις σερί νίκες επί της Πατρονάτο

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Ουνιόν Σάντα Φε. Ο Γκατόνι άνοιξε το σκορ για την Σαν Λορέντσο στο 8’ και έκανε το 0-2 στο 73’. Ο Μπούκα μείωσε για την Ουνιόν στο 94’.

Έβγαλε αντίδραση στην κρίση η Σαν Λορέντσο, επέστρεψε στις νίκες με μεγάλο διπλό στην Σάντα Φε, αλλά δίχως αντίκρισμα για την τρέχουσα καμπάνια, αφού τα playoffs έχουν χαθεί προ πολλού.

Μπήκε με ένταση στην έδρα της Ουνιόν, προηγήθηκε από κόρνερ, κέρδιζε τις μονομαχίες, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε όλο το ματς! Βρήκε και δεύτερο γκολ από στατική φάση και αμύνθηκε σωστά μετά από πολύ καιρό.

Δεύτερο παιχνίδι με τον υπηρεσιακό Μπερόν στον πάγκο της, στο ντεμπούτο του πέταξε δύο βαθμούς στο εντός έδρας με την Πλατένσε, αφού ισοφαρίστηκε από το 2-0 σε 2-2.

Μπερδεμένη η κατάσταση με τον φορ Σεντουριόν, παρόλο που ο ίδιος διέψευσε στα social media τις φήμες για χρέος της ομάδας προς το πρόσωπό του. Στα θετικά, επέστρεψαν στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμοι σήμερα ο στόπερ Σαπάτα και ο φορ Μπαρέιρο. Μέσα και οι Σεντουριόν, Ορτιγόσα (χαφ).

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-3) από την Ράσινγκ. Ο Κορέα στο 8’ έκανε το 0-1 για την Ράσινγκ, ο Κάστρο ισοφάρισε στο 13’ και ο Ρόχας με πέναλτι έγραψε το 1-2 στο 40’. Ο Κορέα ξανά έκανε το 1-3 στο 56’, στις καθυστερήσεις μείωσε το Ροντρίγκες για την Πατρονάτο και δευτερόλεπτα αργότερα η Ράσινγκ έμεινε με 10 παίκτες.

Μαχητική εμφάνιση από την Πατρονάτο την Τετάρτη, αλλά τα αμυντικά της θέματα στοίχισαν μία ακόμη ήττα, που την κρατούν στην τελευταία θέση της συνολικής βαθμολογίας υποβιβασμού.

Πληγώθηκε με μία απλή μπαλιά στην πλάτη της άμυνάς της νωρίς, αντέδρασε σωστά όμως, επιτέθηκε με πολλούς παίκτες, απάντησε γρήγορα και είχε καθαρή ευκαιρία για την ανατροπή. Ένα VARίσιο πέναλτι έφερε το 1-2 και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δοκάρι για την Πατρονάτο. Γκολ-καρμπόν το τρίτο με το πρώτο της Ράσινγκ, της έκοψε τα πόδια. Μείωσε στις καθυστερήσεις και είχε φάση να ισοφαρίσει, οδηγώντας τον αντίπαλο στόπερ σε μαρκάρισμα αποβολής για να αποτρέψει το 3-3.

Τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Σάβα, προηγήθηκε το δίκαιο 1-0 στο Ροσάριο από τη Νιούελς, μακριά από την έδρα της το ρεκόρ πλέον γράφει 1-5-11 σε συνέχεια της περσινής σεζόν.

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Σαν Λορέντσο – Πατρονάτο στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ