* 31η Αγωνιστική

* No Goal τα 6/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Στον πρώτο γύρο (11/12): Γκιμαράες – Τοντέλα 5-2

ΤΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Μάφρα για το Κύπελλο. Η Μάφρα προηγήθηκε στο 45’ και στο 48΄ έχασε πέναλτι. Στο 89’ ισοφάρισε το Μποσέλι για την Τοντέλα.

Υπέφερε αναπάντεχα πολύ την Τετάρτη στην έδρα της Μάφρα, αλλά εντέλει υπερασπίστηκε το 3-0 του πρώτου αγώνα και πανηγύρισε “χλιαρά” την παρθενική της συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου Πορτογαλίας!

Σε παθητικό ρόλο σε όλο το ματς, το ήλεγχε μέχρι να γίνει το 1-0 λίγο πριν την ανάπαυλα και μετά από αυτή κρεμάστηκε από τα δοκάρια. Η Μάφρα της Β΄κατηγορίας έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι από τα δύο μέτρα και άλλες κλασικές ευκαιρίες να γυρίσει το ζευγάρι. Τελικά βρήκε μία κόντρα στο τέλος για να ισοφαρίσει. Ήρωας ο αναπληρωματικός κίπερ Νιας!

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την κακή εμφάνιση στην έδρα της Μορεϊρένσε (2-0), όπου πλήρωσε το πολύ νευρικό πρώτο ημίχρονο και τα πολλά ατομικά λάθη.

“Το παιχνίδι δεν είναι καθοριστικό, αλλά είναι σημαντικό. Ο συναισθηματικός έλεγχος είναι πολύ σημαντικός. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή απάντηση, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα. Καταφέραμε κάτι ιστορικό, αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε” δήλωσε ενόψει Γκιμαράες ο κόουτς Κάμπος και συμπλήρωσε ότι δεν ανησυχεί για τις νέες απουσίες των Ερνάντο και Μπόρχες.

ΤΟΝΤΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 14/17 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Πάσος Φερέιρα. Ο Τιάγκο Σίλβα άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 6’, ο Ντουάρτε έκανε το 2-0 στο 45’. Στο 64’ αποβλήθηκε ο Λουίζ Κάρλος της Πάσος, στο 67’ ο Ντουάρτε πέτυχε το τρίτο γκολ και στο 86’ ο Λαμέιρας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη Παρασκευή η Γκιμαράες και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 6ης θέσης που πιθανότατα δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ συνάμα πλησίασε κι άλλο τη Ζιλ Βισέντε.

Προηγήθηκε νωρίς και στη συνέχεια έπαιξε πίσω από την μπάλα ψάχνοντας την κόντρα. Κομβικό το γκολ πριν την ανάπαυλα, γινόταν διαρκώς επικίνδυνη στο transition, εκμεταλλεύτηκε και τις απρόσεχτες ενέργειες των αντιπάλων μέσα στην περιοχή τους για να πάρει μία κομβική και συνάμα άνετη νίκη.

Ανανέωσαν με το σύλλογο οι πιτσιρικάδες μπακ Μάγκα και Σα που έχουν ρόλο στην ομάδα του Πέπα, “γκρίνιαξε” εμμέσως ο Κουαρέσμα που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια.

Εξέτισε τιμωρία καρτών και επιστρέφει ο βασικός φορ και αρχισκόρερ Εστουπινιάν, εκτός ο αναπληρωματικός φορ Ντουάρτε.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Τοντέλα – Γκιμαράες στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ