*32η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Βιτσέντζα – Μπρέσια 2-3

*Οριστικά παρελθόν αποτέλεσε ο Πίπο Ιντζάγκι από την τεχνική ηγεσία της Μπρέσια, τη θέση του πήρε κι επίσημα ο Εουτζένιο Κορίνι.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΡΕΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Πορντενόνε. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Αγέ στο 14′, απάντησε ο Καμπιάγκι στο 41′. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι του Λοβίζα.

Στην 6η θέση και το -5 από την απευθείας άνοδο στη Σέριε Α υποχώρησε η Μπρέσια, αγνοώντας τη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1). Πριν την διακοπή για τις Εθνικές σκόνταψε στην έδρα της ουραγού Πορντενόνε (1-1). Προηγήθηκε νωρίς και λίγο έλειψε να βρεθεί με την πλάτη στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι.

Στο δεύτερο είχε δοκάρι με τον Τραμόνι. Παρά τον όρο στο συμβόλαιό του πως δεν μπορεί να απολυθεί αν η Μπρέσια βρισκόταν στην πρώτη οχτάδα, ο Πίπο Ιντζάγκι αποτέλεσε κι επίσημα παρελθόν δίνοντας σκυτάλη στον Εουτζένιο Κορίνι. Ο 51χρονος Ιταλός θα ξεκινήσει την τρίτη θητεία του στο σύλλογο. Εξέτισε την ποινή τιμωρίας του ο Λερίς.

ΜΠΡΕΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 14/18 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 12/16 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Άσκολι. Στο 85′ ο Ζορτέα άνοιξε το σκορ, προτού ο Μπελούσι με αυτογκόλ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι του Ντα Κρουζ στο 17′.

Τη δική της μάχη για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού δίνει η Βιτσέντζα. Μετά τις δύο σερί ήττες από Μόντσα (4-0 εκτός) και Πάρμα (1-0 εντός), προσπέρασε το εμπόδιο της Άσκολι επικρατώντας με 2-0 στο “Romeo Menti” πριν από δύο βδομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές της έδειξαν πως θέλουν περισσότερο τους τρεις βαθμούς, χαμένο πέναλτι στο 17′ είχε ο Ντα Κρουζ. “Κοιτάμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτή με την Μπρέσια”, υπογράμμισε ο προπονητής Μπρόκι. Εξέτισε την ποινή τιμωρίας του ο Κρέκο, ετοιμοπόλεμος είναι και πάλι ο Ρανόκια.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Μπρέσια – Βιτσέντζα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ