*Διεθνής φιλική αναμέτρηση

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-1) από την Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Οτάβιο (15′) και Ντιόγκο Ζότα (42′), απάντησε ο Γιλμάζ στο 65′ και αστόχησε σε πέναλτι στο 85′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ματέους Νούνιες (90+4′).

Με την απορία του τι μπορούσε να συμβεί αν ο Μπουράκ Γιλμάζ ευστοχούσε στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε, πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, έμεινε η Τουρκία… Το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Κουντζ ηττήθηκε με 3-1 από την Πορτογαλία στο “Dragao” και τέθηκε νοκ άουτ από τη διεκδίκηση μίας θέσης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα και αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στροφές στο δεύτερο μειώνοντας στο 65′. Η καθοριστική στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 86′, όταν ο 36χρονος επιθετικός της Λιλ ανέλαβε να ισοφαρίσει σε 2-2 από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ωστόσο η εκτέλεσή του ήταν πολύ κακή…

“Δεν ξέρω πώς δεν σκόραρα, είμαι ακόμα σε σοκ. Αναστατώσαμε τη χώρα μας. Συγγνώμη, ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Αυτή ήταν η τελευταία μου ευκαιρία για το Παγκόσμιο Κύπελλο”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο μοιραίος ποδοσφαιριστής που ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Τουρκίας. Η αποψινή φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία αποτελεί μέρος της προετοιμασίας των γειτόνων ενόψει της έναρξης του Nations League 2022/23: Στις 4 Ιουνίου υποδέχονται τα Νησιά Φερόε για τον 1ο όμιλο της Λιγκ C.

Εθνική Τουρκίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Τσακίρ (Τράμπζονσπορ), Μπολάτ (Γάνδη), Μπαγιντίρ (Φενέρμπαχτσε) – Αμυντικοί: Ερκίν (Καραγκιουμρούκ), Αϊχάν (Σασουόλο), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Τσέλικ (Λιλ), Μιούλντουρ (Σασουόλο), Ρ. Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Σογιουντσού (Λέστερ), Καμπάκ (Νόριτς), Αζίζ (Φενέρμπαχτσε) – Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Γιαζιτσί (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κιοκτσού (Φέγενορντ), Ομούρ (Τράμπζονσπορ), Τοκόζ (Τράμπζονσπορ), Ανταλγιαλί (Γαλατάσαραϊ), Κιουτλού (Γαλατάσαραϊ), Σινίκ (Αντάλιασπορ) – Επιθετικοί: Ακτιούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Ντουρσούν (Φενέρμπαχτσε), Ουντέρ (Μαρσέιγ), Ουνάλ (Χετάφε), Ακγκιούν (Αδάνασπορ), Μποζόκ (Κασίμπασα)

ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από τη Βόρεια Μακεδονία. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Τραϊκόφσκι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Ιταλία θα απέχει από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να γνωρίσει την ήττα από την κατά πολύ υποδεέστερη Βόρεια Μακεδονία στο “Renzo Barbera” της πόλης Παλέρμο (1-0) πριν από πέντε μέρες… Η “σκουάντρα ατζούρα” αποτελούσε το ακλόνητο φαβορί για νίκη-πρόκριση, δημιούργησε συνολικά 32 ευκαιρίες εκ των οποίων οι πέντε βρήκαν στόχο, ενώ παράλληλα εκτέλεση 16 κόρνερ.

Την ίδια ώρα η αντίπαλός της βρισκόταν μόνιμα σε φάση άμυνας, καταγράφοντας μόλις τέσσερις ευκαιρίες (δύο στην εστία), ωστόσο βρήκε ένα ιστορικό γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τραϊκόφσκι που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα Ντοναρούμα. Παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναμένεται να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας.

Σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport” η γειτονική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει να τον κρατήσει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2026. “Το περασμένο καλοκαίρι ήμασταν στην κορυφή της Ευρώπης, έχουμε περάσει από την απόλυτη χαρά στην παντελή απογοήτευση”, είπε ο 57χρονος Ιταλός προπονητής. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Φλορέντζι, Μαντσίνι, Λουίζ Φελίπε, Βεράτι, Ζορζίνιο, Πολιτάνο, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε και Μπεράρντι.

Εθνική Ιταλίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (ΠΣΖ), Σίριγκου (Τζένοα), Κράνιο (Κάλιαρι), Γκολίνι (Τότεναμ) – Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Κιελίνι (Γιουβέντους), Ντε Σίλιο (Γιουβεντους), Παλμιέρι (Λυών), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Μπαστόνι (Ίντερ) – Μέσοι: Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Πεσίνα (Αταλάντα), Σένσι (Σαμπντόρια), Τονάλι (Μίλαν) – Επιθετικοί: Μπελότι (Τορίνο), Τζανιόλο (Ρόμα), Ρασπαντόρι (Σασουόλο), Σκαμάκα (Σασουόλο), Ζοάο Πέδρο (Κάλιαρι), Ζακάνι (Λάτσιο)

ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Τουρκία – Ιταλία στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ