Προγνωστικά Τένις: Δύσκολο εμπόδιο για τον Φρίτζ απέναντι στον Κεζμάνοβιτς

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Μίομιρ Κεζμάνοβιτς – Τέιλορ Φρίτζ

Μεγάλη εμφάνιση από τον Τέιλορ Φριτζ στον προηγούμενο γύρο καθώς επέστρεψε από 0-1  σετ πίσω στο σκορ για να κερδίσει τον Αλεξ Ντε Μινορ στα τρια σετ. Ο 24χρονος πραγματοποιεί μια πορεία ακόμα καλύτερη από αυτήν τον περασμένο Οκτώβριο στο αναβληθέν Indian Wells, εκεί όπου κέρδισε τρεις top 10 αντιπάλους για να φτάσει στα ημιτελικά πριν αποκλειστεί από τον τελικά κατακτητή του τίτλου Μπασιλασβλίλι.

Μετά από μια σεζόν εκτός προσκηνίου, ο Κεζμάνοβιτς έχει αρχίσει να δείχνει πραγματικά την ποιότητα του και σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο Σέρβος μετά την νίκη του επι του Τσίλιτς, έκανε την έκπληξη απέναντι στο Νο.6 του κόσμου Μπερετίνι την Τετάρτη σε τρία κλειστά σετ για να φτάσει έτσι στα προημιτελικά του Indian Wells για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2019.

Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του ειναι δεδομένο πως ο Κεζμάνονιβιτς δεν θα υποτιμηθεί ξανά και έτσι ο Φριτζ γνωρίζει τι τον περιμένει σήμερα. Ο Αμερικανός ήταν ο νικητής της μοναδικής τους προηγούμενης συνάντησης με 2-0 σετ στο Atlanta Open το 2019, ενώ η υποστήριξη του κοινού αναμένεται να του δώσει μια έξτρα ώθηση έναντι του αντιπάλου του. Αναμένουμε ακόμα ένα κλειστό ματς που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες γι’αυτό και θα πάμε με το over ως την καλύτερη επιλογή.

Εκτίμηση: over 22.5 γκέιμς (1.83)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ