Betshop: Θα διατηρήσει το αήττητο η Γιουβέντους;

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Κλείνει η αυλαία της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με το ένα ματς της βραδιάς να δίνεται στο Τορίνο. Η Γιουβέντους φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ (16/03, 22:00) στη μεταξύ τους ρεβάνς με φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Betshop.gr έχει ετοιμάσει ευρεία γκάμα αγορών για την αναμέτρηση.

Γιουβέντους

Ένα φοβερό σερί διατηρεί η Γιουβέντους, που έχει να χάσει από τα τέλη Νοεμβρίου, στο τότε ματς με την Αταλάντα (1-0, εντός) στο πρωτάθλημα. Ο απολογισμός της από τότε είναι 14-7-0. Πιο πρόσφατα, επιβλήθηκε εκτός έδρας στη Σέριε Α επί της Σαμπντόρια με 3-1 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, σε παιχνίδι που ο Μοράτα σκόραρε δύο φορές. Έχει καταφέρει να προκριθεί στα 12 από τα 15 διπλά ματς στην Ευρώπη, όπου στο πρώτο έφερε “Χ”, όπως τώρα (1-1 το προηγούμενο με Βιγιαρεάλ).

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βιγιαρεάλ

Έκανε την επιστροφή στις νίκες η Βιγιαρεάλ με αντίπαλο τη Θέλτα εκτός έδρας με 1-0 στη Λα Λίγκα τελευταία, αν και δυσκολεύτηκε. Πλέον είναι σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα στην κατάταξη και έξι βαθμούς πίσω από την 4η θέση και την Ατλέτικο. Το Under 2,5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της.

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ Αποδόσεις

Λόγω φόρμας, φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση είναι η Γιουβέντους, με τον άσσο να εντοπίζεται στο 2.06. Όσο για το στοίχημα στα τέρματα, το No Goal (1.91) είναι οριακά πιο πιθανό σε σχέση με το Goal / Goal (1.94), ενώ το Under 2.5 το βρίσκουμε στο 1.74. Η πρόκριση είναι στο 1.51 για την ομάδα του Τορίνο.

*Οι αποδόσεις υπάρχει ενδεχόμενο να μεταβληθούν.



Tags: