FIBA Champions League: Το κίνητρο των Νταρουσάφακα και Ουνικάχα

Σπύρος Κοντός
Σπύρος Κοντός
Ανανεώθηκε:
FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

5096. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΜΑΝΡΕΣΑ (19:00, COSMOTE SPORT 4)

Σε καλό φεγγάρι είναι η Νταρουσάφακα, των έξι επιτυχιών στα πιο πρόσφατα οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη το 75-74 επί της Τόφας, στην Κωνσταντινούπολη, την προηγούμενη Τρίτη, για το BCL. Με νίκη διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης, ζητούμενο και το +16, για να αυξήσει τις πιθανότητές της.

Νταρουσάφακα – Μανρέσα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα στη «Φοντέτα» τη Δευτέρα από τη Βαλένθια, με 90-85, υπέστη η Μανρέσα, για τη Liga Endesa. Στο Basketball Champions League παραμένει φαβορί για ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Νταρουσάφακα έχει σημαδέψει το παιχνίδι, το οποίο θα γίνει σε ένα πιο μικρό γήπεδο, με σκοπό να υπάρξει πίεση προς τους Ισπανούς και τους διαιτητές. Προβάδισμα στον «άσο» στο 2,10 στην Bet365.


5143. ΤΟΦΑΣ ΜΠΟΥΡΣΑ – ΤΡΕΒΙΖΟ (19:00)

Την πρώτη της ήττα στη φάση των «16» γνώρισε την προηγούμενη Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη η Τόφας, με 75-74 από την Νταρουσάφακα, με την οποία, όμως, έφτασε τις τέσσερις κολλητές σε όλες τις διοργανώσεις. Με θετικό αποτέλεσμα παίρνει την πρόκριση.

Τόφας Μπούρσα – Τρεβίζο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά είναι η Τρεβίζο, που με τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες δεν ελπίζει σε κάτι. Στα πιο πρόσφατα δέκα σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις μία επιτυχία, ενώ στα έσχατα τέσσερα έχει δεχθεί τουλάχιστον από 99 πόντους. Εκτός οι γκαρντ Ράσελ και Γιουρκατάμ.

Οι Τούρκοι είναι το φαβορί και θέλουν ένα ξέσπασμα για να αφήσουν στο παρελθόν το κακό τους διάστημα. Δεν παίζουμε τον χαμηλό σε απόδοση «άσο», θα κάνουμε ένα μικρό ποντάρισμα στο Over 95,5 πόντοι της Τόφας, στο 3,40 στη Stoiximan.


5158. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (21:00)

Κακό το κλίμα στην Οστάνδη, έπειτα από την ήττα από τη Λίνμπουργκ, την Κυριακή, με 79-73, στον τελικό του Κυπέλλου, με το οποίο διεκόπη σερί έξι επιτυχιών. Στο Basketball Champions League πρέπει να νικήσει με 17 πόντους διαφορά την Ουνικάχα για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Οστάνδη – Ουνικάχα Μάλαγα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εναλλάσσει ήττες και νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε η Μάλαγα, που το Σάββατο έχασε από την Γκραν Κανάρια εκτός έδρας με 76-59, εκτός έδρας. Με νίκη επί της Οστάνδης σφραγίζει την πρόκριση και μαζί την πρωτιά. Εκτός οι γκαρντ Φερνάντες και Μούνι και ο φόργουορντ Μπουτέιγ.

Με την κακή πορεία εντός των συνόρων, η Ευρώπη είναι το αποκούμπι της Ουνικάχα. Θα πάμε με το «διπλό» στο -2,5 στο 1,70 στην Vistabet.


5211. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ (21:00)

Αφεντικό στον όμιλο έχει γίνει η Λούντβιγκσμπουργκ, μετά τις δύο σερί επικρατήσεις, με τελευταία το 76-71 επί της Γαλατασαράι στην παράταση (66-66 η κανονική διάρκεια), τη Δευτέρα, στη Γερμανία. Με θετικό αποτέλεσμα κλειδώνει την πρώτη θέση. Αμφίβολος ο γκαρντ Γούνταρντ.

Λούντβιγκσμπουργκ – Χαποέλ Χολόν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε σε όλες τις διοργανώσεις η Χαποέλ δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Βέβαια, η εκτός έδρας ήττα από τη Γαλατά (74-71, την Πέμπτη) μπορεί να την πληγώσει, έστω κι αν κράτησε το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία μεταξύ των δύο. Κομβικό το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Ντιζόν.

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά η Χαποέλ είναι ένα απρόβλεπτο σύνολο. Καλύτερη λύση η αποχή, δεδομένης και της κόπωσης της «Λούντβι».


5212. ΝΤΙΖΟΝ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (21:30)

Η ήττα από τη Λούντβιγκσμπουργκ με 84-72, την προηγούμενη Τετάρτη, στη Γαλλία, έβαλε σε περιπέτειες την Ντιζόν, που θέλει το δύο στα δύο για να είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Δύσκολα θα επιστρέψουν ο φόργουορντ Σάιμον και ο σέντερ Ουέαρ, δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για τους γηπεδούχους.

Ντιζόν – Γαλατασαράι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ίδιο ισχύει και για την Γαλατά, που έχασε τη Δευτέρα στη Γερμανία από τη «Λούντβι», με 76-71 στην παράταση (66-66 η κανονική διάρκεια). Με αρνητικό αποτέλεσμα οι Τούρκοι αποχαιρετούν τη συνέχεια.

Παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε εξέλιξη και αποτέλεσμα, οπότε δε θα μπλέξουμε περισσότερο.