*37η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μάνσφιλντ – Πορτ Βέιλ 1-1

ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Πορτ Βέιλ κέρδισε άνετα 4-1 εντός έδρας την Κρόουλι, παρόλο που βρέθηκε να χάνει με αυτογκόλ του Σμιθ στο ένατο λεπτό. Αλλά κατάφερε να αντιδράσει πριν λήξει το ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα με γκολ των Γκάριτι (26’), Γουόραλ (37’), ενώ «καθάρισε» τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο με δύο ακόμη γκολ, από τους Γκάριτι (51’), Χολ (61’).

Η Πορτ Βέιλ επικράτησε αρκετά άνετα με 4-1 εντός έδρας της Κρόουλι, ξεπερνώντας άμεσα την προηγούμενη ήττα της, ενώ στο γήπεδό της έχει δύο συνεχόμενες νίκες, τρεις στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες που έχει παίξει εκεί και είναι χωρίς ήττα.

Είναι στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, παραμένει στην 10η θέση του και η απόσταση της από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο μειώθηκε λίγο, ούσα πλέον στο -4 από αυτήν.

Ο προπονητής της, Ντάρελ Κλαρκ, εξακολουθεί να είναι σε άδεια λόγω οικογενειακού προβλήματος, με τους παίκτες να δηλώνουν πώς παίζουν γι’ αυτόν! Υπεύθυνος για την ομάδα είναι ο βοηθός του, Αντι Κρόσμπι.

Τραυματίες και απόντες είναι οι Τέιλορ (ΜΕ), Κόνλον (AM), Γκίμπονς (ΑΜ), Κόβολαν (ΤΕ), Τζόουνς (ΑΜ).

Πορτ Βέιλ Στατιστικά

*Εχει 6/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 12/22 under 2,5 εντός έδρας, 11/17 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μάνσφιλντ έχασε με 3-2 εκτός έδρας από την Τρανμίρ, με γκολ στο τέλος των καθυστερήσεων, αξίζοντας σαφώς καλύτερης τύχης. Βρέθηκε να χάνει πολύ νωρίς, από γκολ του Κλαρκ στο πέμπτο λεπτό, αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Λόνγκσταφ. Και δέχθηκε δεύτερο τέρμα από τον Νέβιτ στο 71’, πριν ισοφαρίσει πάλι στις καθυστερήσεις με τον Χόκινς, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος και έχασε με τέρμα του Νέβιτ στο 95ο λεπτό.

Η Μάνσφιλντ έχασε ξανά έπειτα από 14 αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους είχε 11 νίκες, με 3-2 εκτός έδρας από την Τρανμίρ, με τέρμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Και ήταν και η πρώτη ήττα της εκτός έδρας έπειτα από εφτά παιχνίδια στα οποία είχε πετύχει τέσσερις νίκες.

Βρέθηκε εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ούσα πλέον στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά είναι σε απόσταση βολής τόσο από την έβδομη και τελευταία θέση που οδηγεί σε αυτά, στο -1, όσο και από την τρίτη που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, στο -3!

Απουσιάζει ο μακροχρόνια τραυματίας Γκόρντον (ΜΕ), στο προηγούμενο παιχνίδι χτύπησαν και ο επιθετικός Ακινς με τον αμυντικό Ρόουσον, με τη συμμετοχή τους απόψε αμφίβολη.

Μάνσφιλντ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί G/G μαζί με over 2,5.

*Εχει 11/19 under 2,5 εκτός έδρας, 9/15 στο πρωτάθλημα.

Πορτ Βέιλ – Μάνσφιλντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ