29η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ντανφέρμλιν-Χάμιλτον 0-0.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Χάμιλτον-Ντανφέρμλιν 1-0.

*Αποτέλεσμα τρίτου γύρου: Ντανφέρμλιν-Χάμιλτον 1-0.

ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κιλμάρνοκ με σκορ 2-0, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Μάρεϊ στο 44’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Άλστον στο 55’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της η Χάμιλτον και γνώρισε την ήττα κόντρα στην Κιλμάρνοκ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, καθώς βρισκόταν μόνιμα σε θέση άμυνας, υποκύπτοντας λίγο πριν τη λήξη. Στην επανάληψη μπήκε πιο αποφασισμένη, δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε με τις περισσότερες από αυτές την αντίπαλη εστία, όμως έμεινε και πάλι στο μηδέν, την ώρα που οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα εκμεταλλευόμενη την έδρα της έχει η Χάμιλτον, καθώς χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αρκετά πιο δυνατή μπροστά στο κοινό της, καθώς σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια , όμως δυσκολεύεται πολύ να διατηρήσει το μηδέν παθητικό και αυτό της έχει κοστίσει σημαντικούς βαθμούς. Στο (1-3-1) η φόρμα της, βρήκε δίχτυα 4 φορές, ενώ μάζεψε την μπάλα από τα δικά της 5.

Χάμιλτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Άρμπροουθ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε ο Γκολντ στο 9’.

Συνέχισε τις πολύ μέτριες εμφανίσεις η Ντανφμέρμλιν και δέχθηκε την ήττα από την Άρμπροουθ. Μόλις για σαρανταπέντε λεπτά φάνηκε στο γήπεδο και αυτό στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας ευκαιρίες και απειλώντας τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι. Αμυντικά πιάστηκε στον ύπνο στην αρχή του αγώνα και έμεινε πίσω στο σκορ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έψαξαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως ήταν αρκετά άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για τη Ντανφέρμλιν που είναι υποχρεωμένη να ψάξει τη νίκη, καθώς θέλει να μειώσει τη διαφορά από τη Χάμιλτον, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, δείχνει να έχει προβλήματα στο σκοράρισμα, όπως επίσης και στο αμυντικό της κομμάτι. Πολύ μέτρια η εικόνα της και μακριά από το γήπεδό της, καθώς μετράει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία στις τελευταίες πέντε εξόδους της.

Ντανφέρμλιν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Χάμιλτον – Ντανφέρμλιν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ